Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abominabil bunicutza05
Normal Tactiek stent
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 44
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi is nu in balbezit. Boroi probeert naar een medespeler te passen. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky speelt de bal door. Estouro is nu in balbezit. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:1

7e minuut.
Estouro passt de bal met de wreef. Zavadszky met een sublieme pass. Estouro is nu in balbezit. Estouro draait met de bal, schiet en ... Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:2

9e minuut.
Inworp. Kern zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Khôi speelt de bal door. Klungelig pakt Bagina de bal. Bagina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:3

10e minuut.
Zavadszky rent richting de bal. Zavadszky geeft een hoge lob. Estouro kan de bal niet met de borst controleren. Bagina rent richting de bal. Bagina haalt uit met een fantastische trap. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:4

16e minuut.
Bagina rent richting de bal. Bagina passt de bal zonder na te denken. Estouro is nu in balbezit. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:5

19e minuut.
Klungelig pakt Boroi de bal. Kern rent richting de bal. Kern passt de bal zonder na te denken. Estouro is nu in balbezit. Estouro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ceauşu rent richting de bal. Estouro onderschept slim de pass. Estouro speelt de bal door. Bagina is nu in balbezit. Bagina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tzortzoglou kopt de bal weg. Zavadszky geeft de bal voor. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:6

24e minuut.
Kern passt de bal zonder na te denken. Bagina is nu in balbezit. Bagina met een sublieme pass. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Boroi kopt de bal weg. Daar is Zavadszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavadszky passt de bal in één keer door. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Boroi bokst de bal weg.

33e minuut.
Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tzortzoglou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Estouro de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:7

39e minuut.
Budin heeft problemen om de bal te vangen. Chiţu met een sublieme pass. Kern met een sublieme pass. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kern probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagina passt de bal in één keer door. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:8

45e minuut.
Estouro rent richting de bal. Estouro geeft de bal voor. Ceauşu probeert de bal aan de voet te houden. Bagina is nu in balbezit. Bagina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 88%, bunicutza05 12%.
Abominabil - bunicutza05 0:8

47e minuut.
Kern geeft de bal voor. Zavadszky rent richting de bal. Zavadszky passt de bal zonder na te denken. Daar is Estouro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:9

51e minuut.
Inworp. Tzortzoglou met de inworp. Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky geeft de bal voor. Bagina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zavadszky passt de bal met de wreef. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina geeft een hoge lob. Estouro is nu in balbezit. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Daar is Zavadszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavadszky geeft de bal voor. Klungelig pakt Estouro de bal. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Budin bereikt de bal nog maar net als eerste. Budin geeft de bal voor. Estouro met een sublieme pass. Bagina is nu in balbezit. Bagina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Deaconu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zavadszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky passt de bal in één keer door. Bagina rent richting de bal. Bagina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Muraru is nu in balbezit. Muraru geeft de bal voor. Inworp. Kern zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Khôi speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:10

66e minuut.
Daar is Ceauşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky passt de bal zonder na te denken. Estouro is nu in balbezit. Estouro schiet op doel. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bagina is nu in balbezit. Bagina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:11

68e minuut.
Deaconu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzortzoglou met een snelle inworp. Zavadszky geeft een hoge lob. Estouro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Valente onderschept slim de pass. Valente speelt de bal door. Estouro probeert de bal met de borst te controleren. Estouro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:12

76e minuut.
Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern onderschept slim de pass. Kern geeft een lange en hoge pass. Bagina rent richting de bal. Bagina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zavadszky probeert naar een medespeler te passen. Dolha is nu in balbezit. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente geeft een lange en hoge pass. Estouro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kern passt de bal zonder na te denken. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro passt de bal met de wreef. Bagina heeft problemen om de bal te vangen. Bagina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:13

84e minuut.
Trandafir met een sublieme pass. Kern rent richting de bal. Kern passt de bal in één keer door. Estouro heeft problemen om de bal te vangen. Estouro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - bunicutza05 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 81%, bunicutza05 19%.
Abominabil - bunicutza05 0:14