Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bunicutza05 Abominabil
4-3+1-2 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
17% Spel op eigen helft 83%
62 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 19
uitmuntend Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Zavadszky passt de bal zonder na te denken. Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt speelt de bal door. Estouro rent richting de bal. Estouro schiet op doel. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

1e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Öğüt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vânătoru kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Estouro is nu in balbezit. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 1:0

2e minuut.
Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany rent richting de bal. Arany passt de bal in één keer door. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tzortzoglou onderschept slim de pass. Tzortzoglou speelt de bal door. Arany rent richting de bal. Arany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 2:0

6e minuut.
Arany controleert de bal met de borst. Arany probeert naar een medespeler te passen. Vânătoru rent richting de bal. Klungelig pakt Estouro de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ... Boroi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 3:0

8e minuut.
Boroi speelt de bal door. Tzortzoglou speelt de bal door. Estouro rent richting de bal. Estouro schiet op doel. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 4:0

9e minuut.
Arany geeft de bal voor. Estouro heeft problemen om de bal te vangen. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 5:0

10e minuut.
Estouro onderschept slim de pass. Estouro geeft een lange en hoge pass. Vânătoru kopt de bal weg. Arany is nu in balbezit. Arany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 6:0

11e minuut.
Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru passt de bal in één keer door. Estouro is nu in balbezit. Estouro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Morariu met een sublieme pass. Negreanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Öğüt. Öğüt krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tzortzoglou speelt de bal door. Arany heeft problemen om de bal te vangen. Arany passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vânătoru de bal. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Boroi speelt de bal door. Estouro is nu in balbezit. Ceauşu is nu in balbezit. Estouro verovert de bal door een tackle van achteren. Estouro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arany probeert naar een medespeler te passen. Estouro is nu in balbezit. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Öğüt heeft problemen om de bal te vangen. Öğüt geeft de bal voor. Klungelig pakt Sulea de bal. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 7:0

20e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Morariu probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan rent richting de bal. Vânătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vânătoru schiet op doel. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 8:0

22e minuut.
Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vânătoru speelt de bal door. Estouro is nu in balbezit. Estouro draait met de bal, schiet en ... Boroi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 9:0

23e minuut.
Procopio rent richting de bal. Procopio geeft een hoge lob. Estouro met een sublieme pass. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Boroi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Öğüt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Estouro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru geeft de bal voor. Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky geeft de bal voor. Vânătoru springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 10:0

27e minuut.
Arany passt de bal met de wreef. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro onderschept slim de pass. Estouro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vânătoru maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Ceauşu met een harde bal richting middenveld. Vaaranmaa geeft een lange en hoge pass. Vânătoru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vaaranmaa neemt vlug de vrije trap. Muraru kopt de bal weg. Tzortzoglou geeft een hoge lob. Vânătoru krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arany is nu in balbezit. Arany speelt de bal door. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 11:0

35e minuut.
Inworp. Tzortzoglou met de inworp. Zavadszky speelt de bal door. Estouro heeft problemen om de bal te vangen. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 12:0

37e minuut.
Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany verovert de bal door een tackle van achteren. Arany geeft de bal voor. Vânătoru krijgt zijn hoofd ertegen. Boroi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 13:0

38e minuut.
Estouro is nu in balbezit. Arany probeert naar een medespeler te passen. Estouro is nu in balbezit. Estouro schiet op doel. Ceauşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ... Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 14:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arany met een snelle inworp. Estouro kan de bal niet met de borst controleren. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Ceauşu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 15:0

40e minuut.
Buzdugan is nu in balbezit. Vânătoru onderschept slim de pass. Vânătoru speelt de bal door. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 16:0

41e minuut.
Deaconu rent richting de bal. Deaconu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öğüt met de inworp. Arany geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Estouro kan de bal niet met de borst controleren. Vânătoru rent richting de bal. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ... Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 17:0

44e minuut.
Ceauşu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tzortzoglou met de inworp. Arany is nu in balbezit. Arany geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Vânătoru maakt een snoekduik en kopt de bal. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 18:0

45e minuut.
Zavadszky met een sublieme pass. Arany geeft een lange en hoge pass. Vânătoru kopt de bal weg. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 18%, Abominabil 82%.
bunicutza05 - Abominabil 18:0

46e minuut.
Öğüt met een sublieme pass. Daar is Arany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arany geeft een lange en hoge pass. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 19:0

48e minuut.
Vaaranmaa passt de bal met de wreef. Öğüt is nu in balbezit. Öğüt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Estouro de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Öğüt kopt de bal weg. Deaconu rent richting de bal. Arany verovert de bal door een tackle van achteren. Arany probeert naar een medespeler te passen. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 20:0

51e minuut.
Vânătoru rent richting de bal. Estouro rent richting de bal. Vânătoru is nu in balbezit. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 21:0

51e minuut.
Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro passt de bal in één keer door. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Sulea probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Öğüt neemt de hoekschop. Estouro springt en kopt de bal. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru schiet op doel. Boroi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 22:0

53e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Zavadszky geeft een lange en hoge pass. Arany kopt de bal weg. Estouro rent richting de bal. Estouro schiet op doel. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Daar is Vânătoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan probeert naar een medespeler te passen. Zavadszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky geeft de bal voor. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 23:0

56e minuut.
Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Arany is nu in balbezit. Arany speelt de bal door. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 24:0

60e minuut.
Inworp. Öğüt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arany bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany geeft een lange en hoge pass. Estouro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 25:0

62e minuut.
Estouro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arany de bal. Arany passt de bal met de wreef. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 26:0

63e minuut.
Vânătoru probeert naar een medespeler te passen. Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt met een sublieme pass. Tzortzoglou met een sublieme pass. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 27:0

64e minuut.
Estouro kopt de bal weg. Arany heeft problemen om de bal te vangen. Arany passt de bal zonder na te denken. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Öğüt geeft de bal voor. Vânătoru kopt de bal weg. Arany speelt de bal door. Estouro is nu in balbezit. Estouro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vaaranmaa met een snelle inworp. Tzortzoglou heeft problemen om de bal te vangen. Tzortzoglou geeft een hoge lob. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Arany onderschept slim de pass. Arany geeft de bal voor. Estouro kan de bal niet met de borst controleren. Estouro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 28:0

69e minuut.
Tzortzoglou geeft een hoge lob. Vânătoru kopt de bal weg. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 29:0

73e minuut.
Dolha heeft problemen om de bal te vangen. Tzortzoglou geeft een lange en hoge pass. Ceauşu rent richting de bal. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ... Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 30:0

75e minuut.
Boroi rent richting de bal. Estouro verovert de bal door een tackle van achteren. Estouro passt de bal in één keer door. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Öğüt met de inworp. Arany geeft een hoge lob. Estouro is nu in balbezit. Estouro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 31:0

79e minuut.
Öğüt geeft een lange en hoge pass. Estouro rent richting de bal. Estouro passt de bal zonder na te denken. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 32:0

80e minuut.
Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany passt de bal in één keer door. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 33:0

82e minuut.
Tzortzoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Tzortzoglou geeft een lange en hoge pass. Estouro kopt de bal weg. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 34:0

84e minuut.
Zavadszky geeft een hoge lob. Estouro rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tzortzoglou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Estouro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 35:0

86e minuut.
Arany geeft een lange en hoge pass. Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru geeft een lange en hoge pass. Zavadszky geeft de bal voor. Vânătoru springt en kopt de bal. Boroi bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 36:0

89e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Morariu passt de bal zonder na te denken. Inworp. Öğüt met de inworp. Zavadszky geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 37:0

90e minuut.
Ceauşu met een sublieme pass. Klungelig pakt Muraru de bal. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Abominabil 38:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 16%, Abominabil 84%.
bunicutza05 - Abominabil 38:0