Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: Victoria
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 32335
Lucky Team CF Adelinas
try2 Tactiek cea mai !!
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 55.6
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Pleşu passt de bal zonder na te denken. Luchian is nu in balbezit. Gherghina rent richting de bal. Gherghina haalt uit met een fantastische trap. Magralashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - CF Adelinas 0:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Pleşu de bal onder controle te krijgen. Gherea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cepero. Cepero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 37%, CF Adelinas 63%.
Lucky Team - CF Adelinas 0:1

46e minuut.
Tobescu heeft problemen om de bal te vangen. Gherea rent richting de bal. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea onderschept slim de pass. Gherea geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Luchian kopt de bal weg. Bodu is nu in balbezit. Encuţescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Encuţescu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Basanta is nu in balbezit. Basanta kan de bal niet met de borst controleren. Pleşu begaat een overtreding. Basanta raakt geblesseerd tijdens het duel. Potasiński komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Teodorovici speelt de bal door. Luchian is nu in balbezit. Luchian passt de bal met de wreef. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Olszar rent richting de bal. Olszar geeft een lange en hoge pass. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gherea passt de bal in één keer door. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobescu met een snelle inworp. Pleşu rent richting de bal. Pleşu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Korotetskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Tobescu is nu in balbezit. Gherea maakt een afschuwelijke overtreding. Gherea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 42%, CF Adelinas 58%.
Lucky Team - CF Adelinas 0:1