Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Adelinas Lucky Team
cea mai !! Tactiek try2
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 51.4
formidable Schieten good
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


13e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta speelt de bal door. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden draait met de bal, schiet en ... Manuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Korotetskiy probeert naar een medespeler te passen. Van Steeden rent richting de bal. Neguţescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neguţescu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Luchian passt de bal met de wreef. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Potasiński zijn tegenspeler op de grond. Potasiński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Basanta is nu in balbezit. Basanta geeft een hoge lob. Movilescu rent richting de bal. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 56%, Lucky Team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Adelinas - Lucky Team 0:0

47e minuut.
Cărănică speelt de bal door. Tobescu rent richting de bal. Korotetskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korotetskiy krijgt een gele kaart. Tobescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cărănică met een snel genomen vrije trap. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu geeft een hoge lob. Bodu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gherea passt de bal met de wreef. Korotetskiy is nu in balbezit. Gherghina begaat een overtreding. Gherghina krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pleşu verovert de bal door een tackle van achteren. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu geeft de bal voor. Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Luchian draait met de bal, schiet en ... Magralashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Luchian geeft een lange en hoge pass. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu geeft de bal voor. Bodu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 36%, Lucky Team 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Adelinas - Lucky Team 0:0