Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 28559
Dinamo B.K. OxyTeam
535 Tactiek ops!
50% Balbezit 50%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kettunen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Langenegger de bal. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Jenesík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - OxyTeam 1:0

3e minuut.
Següino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi passt de bal in één keer door. Següino bereikt de bal nog maar net als eerste. Següino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - OxyTeam 2:0

7e minuut.
Kettunen geeft een lange en hoge pass. Langenegger kopt de bal weg. Horčica probeert naar een medespeler te passen. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Jenesík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - OxyTeam 3:0

10e minuut.
Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Següino rent richting de bal. Següino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Haman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - OxyTeam 4:0

14e minuut.
Hồng Đức probeert naar een medespeler te passen. Kettunen rent richting de bal. Kettunen met een sublieme pass. Següino bereikt de bal nog maar net als eerste. Següino schiet op doel. Jenesík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Haman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - OxyTeam 5:0

21e minuut.
Horčica onderschept slim de pass. Horčica passt de bal met de wreef. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Jenesík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Wojno onderschept slim de pass. Wojno geeft een hoge lob. Hồng Đức kopt de bal weg. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Següino is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Langenegger ... Strafschop! Següino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Següino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jenesík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - OxyTeam 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 33%, OxyTeam 67%.
Dinamo B.K. - OxyTeam 6:0

58e minuut.
Wojno verovert de bal door een tackle van achteren. Wojno passt de bal met de wreef. Horčica speelt de bal door. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Jenesík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hồng Đức neemt de hoekschop. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth passt de bal met de wreef. Següino bereikt de bal nog maar net als eerste. Següino draait met de bal, schiet en ... Jenesík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Śliwiński is nu in balbezit. Kettunen geeft een hoge lob. Unsworth kopt de bal weg. Següino bereikt de bal nog maar net als eerste. Següino haalt uit met een fantastische trap. Jenesík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth onderschept slim de pass. Unsworth passt de bal zonder na te denken. Següino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - OxyTeam 7:0

88e minuut.
Horčica geeft een hoge lob. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth geeft de bal voor. Següino is nu in balbezit. Següino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - OxyTeam 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 21%, OxyTeam 79%.
Dinamo B.K. - OxyTeam 8:0