Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OxyTeam Dinamo B.K.
ops! Tactiek 535
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48 gemiddelde waardering 63.6
redelijk Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Langenegger de bal. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Horčica rent richting de bal. Odolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nasazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nasazzi krijgt een gele kaart. Odolan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melamed met een snel genomen vrije trap. Garvie krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nasazzi passt de bal in één keer door. Següino rent richting de bal. Següino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Smiljanic geeft een lange en hoge pass. Wojno heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smiljanic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garvie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Horčica bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Langenegger de bal. Següino bereikt de bal nog maar net als eerste. Següino draait met de bal, schiet en ... Jenesík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Scarcelli geeft de bal voor. Smiljanic kopt de bal weg. Klungelig pakt Scarcelli de bal. Següino bereikt de bal nog maar net als eerste. Següino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kuswanto is nu in balbezit. Kuswanto passt de bal in één keer door. Horčica speelt de bal door. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kettunen met een sublieme pass. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức speelt de bal door. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nasazzi is nu in balbezit. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nasazzi geeft een hoge lob. Unsworth maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Següino kopt de bal weg. Langenegger heeft problemen om de bal te vangen. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Jenesík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Dinamo B.K. 0:1

30e minuut.
Nasazzi geeft een lange en hoge pass. Hồng Đức kopt de bal weg. Següino bereikt de bal nog maar net als eerste. Següino draait met de bal, schiet en ... Jenesík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jenesík probeert naar een medespeler te passen. Kettunen kopt de bal weg. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuswanto rent richting de bal. Kuswanto geeft een lange en hoge pass. Jenesík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Śliwiński is nu in balbezit. Kettunen verovert de bal door een tackle van achteren. Kettunen geeft een hoge lob. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 62%, Dinamo B.K. 38%.
OxyTeam - Dinamo B.K. 0:1

50e minuut.
Unsworth is nu in balbezit. Unsworth passt de bal met de wreef. Següino bereikt de bal nog maar net als eerste. Següino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Dinamo B.K. 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt Smiljanic de bal. Smiljanic probeert naar een medespeler te passen. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan geeft de bal voor. Garvie springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mišković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Haman is nu in balbezit. Horčica onderschept slim de pass. Horčica passt de bal zonder na te denken. Següino rent richting de bal. Següino draait met de bal, schiet en ... Jenesík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuswanto met een snelle inworp. Scarcelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Següino onderschept slim de pass. Següino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kettunen rent richting de bal. Kettunen geeft een hoge lob. Hồng Đức geeft een hoge lob. Següino rent richting de bal. Següino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Qingyun is nu in balbezit. Hồng Đức onderschept slim de pass. Hồng Đức met een sublieme pass. Següino is nu in balbezit. Següino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Unsworth kopt de bal weg. Següino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haman. Haman krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Horčica passt de bal met de wreef. Haman rent richting de bal. Haman passt de bal in één keer door. Unsworth rent richting de bal. Unsworth schiet op doel. Jenesík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 55%, Dinamo B.K. 45%.
OxyTeam - Dinamo B.K. 0:2