Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilaz SK Abominabil
new ttz Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
55 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 19.5
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Rząsa geeft een lange en hoge pass. Deaconu heeft problemen om de bal te vangen. Brescan onderschept slim de pass. Brescan geeft een hoge lob. Rząsa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 1:0

5e minuut.
Oprean met een sublieme pass. Sistola rent richting de bal. Sistola passt de bal zonder na te denken. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici geeft een hoge lob. Rząsa kopt de bal weg. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 2:0

10e minuut.
Oprean geeft de bal voor. Sulea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buzdugan de bal onder controle te krijgen. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Daar is Boroi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovici geeft een hoge lob. Ceauşu kopt de bal weg. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Boroi bokst de bal weg.

14e minuut.
Oprean rent richting de bal. Buzdugan onderschept slim de pass. Buzdugan met een sublieme pass. Sistola is nu in balbezit. Sistola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sulea met een sublieme pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu geeft een hoge lob. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 3:0

19e minuut.
Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha geeft de bal voor. Cardos kan de bal niet met de borst controleren. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 3:1

20e minuut.
Klungelig pakt Genovissi de bal. Genovissi speelt de bal door. Martinovici heeft problemen om de bal te vangen. Martinovici geeft een hoge lob. Rząsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 4:1

22e minuut.
Brescan met een snelle inworp. Oprean geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ... Boroi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 5:1

22e minuut.
Stan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burlacu de bal. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Martinovici verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ceauşu geeft de bal voor. Inworp. Bradu met de inworp. Martinovici geeft de bal voor. Rząsa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mutu verovert de bal door een tackle van achteren. Mutu geeft een lange en hoge pass. Rząsa kopt de bal weg. Sistola heeft problemen om de bal te vangen. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Martinovici geeft een lange en hoge pass. Sistola rent richting de bal. Sistola passt de bal met de wreef. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa schiet op doel. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sulea trapt de bal weg van het doel. Inworp. Oprean met de inworp. Brescan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Dolha kopt de bal weg. Genovissi is nu in balbezit. Genovissi geeft een hoge lob. Sistola is nu in balbezit. Sistola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Sistola rent richting de bal. Sistola probeert naar een medespeler te passen. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Hejno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean passt de bal zonder na te denken. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sistola speelt de bal door. Rząsa is nu in balbezit. Ceauşu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rząsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rząsa neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 16%, Abominabil 84%.
Gorilaz SK - Abominabil 6:1

46e minuut.
Rząsa met een sublieme pass. Martinovici rent richting de bal. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Rząsa heeft problemen om de bal te vangen. Rząsa schiet op doel. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 7:1

48e minuut.
Peterka passt de bal in één keer door. Brescan is nu in balbezit. Brescan probeert naar een medespeler te passen. Sistola is nu in balbezit. Sistola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutu verovert de bal door een tackle van achteren. Mutu speelt de bal door. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ceauşu met een harde bal richting middenveld. Oprean is nu in balbezit. Oprean geeft de bal voor. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 8:1

53e minuut.
Brescan rent richting de bal. Brescan geeft de bal voor. Rząsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Sistola is nu in balbezit. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sulea trapt de bal weg. Oprean is nu in balbezit. Oprean geeft de bal voor. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Boroi met een harde bal richting middenveld. Martinovici heeft problemen om de bal te vangen. Martinovici speelt de bal door. Sistola rent richting de bal. Sistola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sistola onderschept slim de pass. Sistola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rząsa de bal. Rząsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 9:1

62e minuut.
Deaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa schiet op doel. Boroi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Buzdugan met een sublieme pass. Daar is Martinovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovici passt de bal met de wreef. Sistola rent richting de bal. Sistola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 10:1

67e minuut.
Sistola onderschept slim de pass. Sistola geeft een hoge lob. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa draait met de bal, schiet en ... Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 11:1

69e minuut.
Boroi met een harde bal richting middenveld. Deaconu kopt de bal weg. Sistola is nu in balbezit. Klungelig pakt Sistola de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Brescan neemt de hoekschop. Rząsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Ceauşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sistola is nu in balbezit. Sistola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Bradu speelt de bal door. Martinovici rent richting de bal. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Sistola is nu in balbezit. Sistola schiet op doel. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martinovici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sistola is nu in balbezit. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 12:1

75e minuut.
Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan met een sublieme pass. Oprean rent richting de bal. Oprean passt de bal zonder na te denken. Brescan geeft een hoge lob. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rząsa rent richting de bal. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 13:1

85e minuut.
Brescan passt de bal zonder na te denken. Oprean rent richting de bal. Oprean probeert naar een medespeler te passen. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 14:1

87e minuut.
Sistola rent richting de bal. Sistola passt de bal met de wreef. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ... Ceauşu probeert de bal aan de voet te houden. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ... Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 15:1

89e minuut.
Muraru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Genovissi de bal. Genovissi geeft de bal voor. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Abominabil 16:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 14%, Abominabil 86%.
Gorilaz SK - Abominabil 16:1