Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bic FC DIVERTIS
352 Tactiek divi3
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten outstanding
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Arriaga passt de bal in één keer door. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru passt de bal zonder na te denken. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jacomet probeert naar een medespeler te passen. Tasak verovert de bal door een tackle van achteren. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Pellas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zöpfl probeert naar een medespeler te passen. Jacomet speelt de bal door. Kloc is nu in balbezit. Kloc schiet op doel. Pellas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - FC DIVERTIS 1:0

22e minuut.
Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu geeft een hoge lob. Sádlo probeert naar een medespeler te passen. Peneş is nu in balbezit. Peneş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Koblenc geeft de bal voor. Kober kopt de bal weg. Satunts probeert naar een medespeler te passen. Peneş rent richting de bal. Peneş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Korteschiel met een sublieme pass. Coporan is nu in balbezit. Coporan passt de bal met de wreef. Daar is Peneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Jacomet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinescu speelt de bal door. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Montella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bic - FC DIVERTIS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 58%, FC DIVERTIS 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bic - FC DIVERTIS 1:1

54e minuut.
Montella speelt de bal door. Arriaga kopt de bal weg. Złotnik heeft problemen om de bal te vangen. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Marinescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vânătoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vânătoru probeert naar een medespeler te passen. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Marinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tasak rent richting de bal. Tasak passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kober bereikt de bal nog maar net als eerste. Kober passt de bal met de wreef. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan draait met de bal, schiet en ... Montella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - FC DIVERTIS 1:2

84e minuut.
Uchyła geeft de bal voor. Koblenc kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Uchyła de bal onder controle te krijgen. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Montella bokst de bal weg. Sádlo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - FC DIVERTIS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 63%, FC DIVERTIS 37%.
FC Bic - FC DIVERTIS 1:3