Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Craiova Travelers
F Tactiek 10
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
55.8 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Ardahanlı speelt de bal door. Kula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dziambel. Dziambel krijgt een gele kaart. Kula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bădiţă met een snel genomen vrije trap. Matusiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Travelers 1:0

7e minuut.
Teodoru speelt de bal door. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea geeft de bal voor. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... Martinotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bădiţă speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sõrm de bal onder controle te krijgen. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ... Matusiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Travelers 2:0

15e minuut.
Gonidis geeft de bal voor. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan schiet op doel. Matusiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Travelers 3:0

18e minuut.
Daar is Bankó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankó geeft een lange en hoge pass. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula draait met de bal, schiet en ... Matusiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Travelers 4:0

23e minuut.
Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă geeft een lange en hoge pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ... Matusiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias speelt de bal door. Klungelig pakt Dziambel de bal. Kula onderschept slim de pass. Kula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Coc kopt de bal weg. Teodoru rent richting de bal. Teodoru geeft een hoge lob. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Pojar rent richting de bal. Mihliuc begaat een overtreding. Mihliuc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 53%, Travelers 47%.
Inter Craiova - Travelers 4:0

53e minuut.
Inworp. Gugu met een snelle inworp. Coc is nu in balbezit. Coc geeft de bal voor. Pojar springt en kopt de bal. Martinotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Mihliuc kopt de bal weg. Coc rent richting de bal. Coc passt de bal met de wreef. Aplea met een sublieme pass. Gugu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pojar rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Iordãnescu geeft een hoge lob. Daar is Gugu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gugu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gugu met een sublieme pass. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru geeft de bal voor. Lup is nu in balbezit. Lup haalt uit met een fantastische trap. Martinotti bokst de bal weg.

70e minuut.
Kula rent richting de bal. Şahbazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan is nu in balbezit. Elokan schiet op doel. Matusiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Travelers 5:0

77e minuut.
Aplea geeft een lange en hoge pass. Gugu probeert de bal aan de voet te houden. Gonidis probeert naar een medespeler te passen. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pojar rent richting de bal. Pojar geeft een lange en hoge pass. Gonidis probeert de bal aan de voet te houden. Lup rent richting de bal. Lup haalt uit met een fantastische trap. Martinotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 59%, Travelers 41%.
Inter Craiova - Travelers 5:0