Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rap Boyz CoveiCity
third Tactiek haha
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
47.4 gemiddelde waardering 47.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Astrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup geeft een lange en hoge pass. Isurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Isurza haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - CoveiCity 1:0

3e minuut.
Panovski passt de bal in één keer door. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek met een sublieme pass. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel. Raman bokst de bal weg.

5e minuut.
Fossa met een sublieme pass. Prudel is nu in balbezit. Antonyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonyan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kolesnikov rent richting de bal. Prudel rent richting de bal. Prudel passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Isurza de bal. Isurza geeft een lange en hoge pass. Goglio kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaroń de bal. Jaroń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dośpiał geeft een hoge lob. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov passt de bal in één keer door. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Biscegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscegli geeft een lange en hoge pass. Goglio kopt de bal weg. Jaroń rent richting de bal. Jaroń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Inworp. Isurza met een snelle inworp. Antonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonyan geeft de bal voor. Jaroń is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - CoveiCity 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 44%, CoveiCity 56%.
Rap Boyz - CoveiCity 2:0

48e minuut.
Vaage probeert naar een medespeler te passen. Yurtkulu is nu in balbezit. Yurtkulu passt de bal met de wreef. Biscegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscegli geeft een hoge lob. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Antonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest verovert de bal door een tackle van achteren. Chmiest met een sublieme pass. Kolesnikov heeft problemen om de bal te vangen. Kolesnikov schiet op doel. Raman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Antonyan onderschept slim de pass. Antonyan geeft een hoge lob. Astrup kopt de bal weg. Jaroń heeft problemen om de bal te vangen. Jaroń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fossa geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Korzeniowski stond buitenspel. Antonyan neemt vlug de vrije trap. Jaroń is nu in balbezit. Jaroń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - CoveiCity 3:0

60e minuut.
Inworp. Kęsy komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Fossa geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Boon. Goede buitenspelval van de verdediging. Yurtkulu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jaroń is nu in balbezit. Jaroń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - CoveiCity 4:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beteringhe komt het veld opgelopen. Kęsy met de inworp. Panovski probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel. Raman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - CoveiCity 4:1

68e minuut.
Ben Barek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonyan rent richting de bal. Chmiest tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmiest krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Antonyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Astrup zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dośpiał heeft problemen om de bal te vangen. Jaroń rent richting de bal. Jaroń schiet op doel. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - CoveiCity 5:1

71e minuut.
Chmiest is nu in balbezit. Chmiest geeft een hoge lob. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... Raman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - CoveiCity 5:2

72e minuut.
Yurtkulu geeft een hoge lob. Ben Barek speelt de bal door. Korzeniowski rent richting de bal. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - CoveiCity 5:3

78e minuut.
Antonyan probeert naar een medespeler te passen. Goglio is nu in balbezit. Goglio probeert naar een medespeler te passen. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kęsy verovert de bal door een tackle van achteren. Kęsy geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - CoveiCity 5:4

81e minuut.
Wlisłocki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Panovski speelt de bal door. Biscegli probeert de bal aan de voet te houden. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kęsy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ben Barek zal de hoekschop nemen. Korzeniowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rap Boyz - CoveiCity 5:5

87e minuut.
Isurza kopt de bal weg. Dośpiał geeft een hoge lob. Rendic is nu in balbezit. Kolesnikov onderschept slim de pass. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - CoveiCity 5:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 55%, CoveiCity 45%.
Rap Boyz - CoveiCity 5:6