Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoveiCity Rap Boyz
haha Tactiek third
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 48.5
outstanding Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen very good


6e minuut.
Yurtkulu geeft de bal voor. Vaage rent richting de bal. Desidério is nu in balbezit. Desidério geeft de bal voor. Vinyals springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Isurza geeft een lange en hoge pass. Biscegli rent richting de bal. Fossa onderschept slim de pass. Vinyals is nu in balbezit. Vinyals haalt uit met een fantastische trap. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Desidério met een snelle inworp. Elshot rent richting de bal. Biscegli onderschept slim de pass. Biscegli geeft de bal voor. Vinyals springt en kopt de bal. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Rap Boyz 0:1

21e minuut.
Fossa passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isurza met een snelle inworp. Birlea geeft de bal voor. Vinyals krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yurtkulu geeft de bal voor. Inworp. Ben Barek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boon is nu in balbezit. Boon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov passt de bal met de wreef. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Raman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CoveiCity - Rap Boyz 1:1

32e minuut.
Isurza is nu in balbezit. Isurza met een sublieme pass. Vinyals heeft problemen om de bal te vangen. Vinyals schiet op doel. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dośpiał onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Isurza neemt de hoekschop. Vinyals is nu in balbezit. Vinyals haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dośpiał passt de bal met de wreef. Biscegli rent richting de bal. Biscegli passt de bal in één keer door. Daar is Vinyals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinyals schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Raman probeert naar een medespeler te passen. Birlea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Elshot de bal onder controle te krijgen. Vinyals verovert de bal door een tackle van achteren. Vinyals schiet op doel. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 56%, Rap Boyz 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CoveiCity - Rap Boyz 1:1

49e minuut.
Panovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Boon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurtkulu begaat een overtreding. Yurtkulu krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Dośpiał geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Korzeniowski stond buitenspel. Beteringhe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vinyals bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinyals schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Rap Boyz 1:2

53e minuut.
Yurtkulu kopt de bal weg. Desidério heeft problemen om de bal te vangen. Desidério geeft een lange en hoge pass. Vinyals is nu in balbezit. Vinyals draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshot is nu in balbezit. Elshot probeert naar een medespeler te passen. Prudel rent richting de bal. Prudel geeft een lange en hoge pass. Raman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Beteringhe rent richting de bal. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Yurtkulu rent richting de bal. Korzeniowski onderschept slim de pass. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Raman bokst de bal weg.

69e minuut.
Klungelig pakt Korzeniowski de bal. Cardoso rent richting de bal. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnikov heeft problemen om de bal te vangen. Kolesnikov schiet op doel. Raman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CoveiCity - Rap Boyz 2:2

81e minuut.
Klungelig pakt Biscegli de bal. Biscegli passt de bal met de wreef. Desidério is nu in balbezit. Desidério geeft een hoge lob. Isurza maakt een snoekduik en kopt de bal. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias begaat een overtreding. Korzeniowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ben Barek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea met een sublieme pass. Isurza speelt de bal door. Vinyals is nu in balbezit. Vinyals haalt uit met een fantastische trap. Domínguez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 51%, Rap Boyz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CoveiCity - Rap Boyz 2:2