Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yeovil Faleza
amtimilano Tactiek faleza
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 45.4
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Diaconu passt de bal met de wreef. Rynkowski met een sublieme pass. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu is nu in balbezit. Puiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Obrejan geeft een hoge lob. Daar is Cotea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puiu rent richting de bal. Puiu schiet op doel. Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

41e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Obrejan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristinel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phúc Thịnh geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Brescan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băluş met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeovil 53%, Faleza 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yeovil - Faleza 0:0

50e minuut.
Necula geeft de bal voor. Cotea kopt de bal weg. Cristinel is nu in balbezit. Tătăran onderschept slim de pass. Tătăran passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Faleza 0:1

52e minuut.
Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski is nu in balbezit. Brescan verovert de bal door een tackle van achteren. Brescan schiet op doel. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yeovil - Faleza 1:1

64e minuut.
Inworp. Petrache met de inworp. Puiu speelt de bal door. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tătăran rent richting de bal. Tătăran geeft een hoge lob. Duru krijgt zijn hoofd ertegen. Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Diaconu passt de bal in één keer door. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru passt de bal met de wreef. Rynkowski geeft een lange en hoge pass. Puiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obrejan kopt de bal weg. Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu begaat een overtreding. Puiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeovil 55%, Faleza 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yeovil - Faleza 1:1