Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yeovil Rap Boyz
amtimilano Tactiek third
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 44.6
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


9e minuut.
Siewkowski geeft een hoge lob. Cristinel rent richting de bal. Cristinel passt de bal in één keer door. Brescan is nu in balbezit. Brescan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Isurza geeft de bal voor. Astrup kopt de bal weg. Desidério heeft problemen om de bal te vangen. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cardoso passt de bal met de wreef. Isurza is nu in balbezit. Isurza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaroń de bal. Jaroń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Colţan speelt de bal door. Biscegli is nu in balbezit. Biscegli speelt de bal door. Astrup rent richting de bal. Astrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Rap Boyz 0:1

29e minuut.
Ilie onderschept slim de pass. Biscegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscegli geeft een hoge lob. Astrup rent richting de bal. Astrup schiet op doel. Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Biscegli geeft een hoge lob. Isurza is nu in balbezit. Cotea onderschept slim de pass. Astrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gavrilescu met een harde bal richting middenveld. Birlea kopt de bal weg. Daar is Ilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeovil 69%, Rap Boyz 31%.
yeovil - Rap Boyz 0:1

54e minuut.
Inworp. Isurza met de inworp. Biscegli is nu in balbezit. Biscegli geeft de bal voor. Jaroń springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ilie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isurza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biscegli rent richting de bal. Biscegli geeft een lange en hoge pass. Gavrilescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaroń rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Rap Boyz 0:2

58e minuut.
Birlea onderschept slim de pass. Birlea geeft een lange en hoge pass. Jaroń is nu in balbezit. Jaroń schiet op doel. Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Rap Boyz 0:3

60e minuut.
Birlea met een sublieme pass. Isurza rent richting de bal. Isurza met een sublieme pass. Astrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Soare geeft de bal voor. Siewkowski kan de bal niet met de borst controleren. Siewkowski geeft een hoge lob. Jaroń probeert de bal met de borst te controleren. Jaroń draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Rap Boyz 0:4

69e minuut.
Birlea geeft een hoge lob. Desidério is nu in balbezit. Desidério met een sublieme pass. Astrup is nu in balbezit. Astrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Rap Boyz 0:5

70e minuut.
Arias komt het veld opgelopen. Beteringhe komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Phúc Thịnh kopt de bal weg. Klungelig pakt Yurtkulu de bal. Brescan is nu in balbezit. Brescan haalt uit met een fantastische trap. Rendic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Rap Boyz 1:5

74e minuut.
Astrup verovert de bal door een tackle van achteren. Astrup passt de bal in één keer door. Jaroń rent richting de bal. Jaroń draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Vârtejaru is nu in balbezit. Biscegli onderschept slim de pass. Biscegli probeert naar een medespeler te passen. Desidério heeft problemen om de bal te vangen. Desidério geeft een hoge lob. Gavrilescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isurza maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Ilie de bal. Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaroń rent richting de bal. Jaroń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Rap Boyz 1:6

76e minuut.
Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup is nu in balbezit. Astrup passt de bal in één keer door. Isurza rent richting de bal. Isurza geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Yurtkulu speelt de bal door. Isurza rent richting de bal. Isurza speelt de bal door. Desidério bereikt de bal nog maar net als eerste. Desidério schiet op doel. Gavrilescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Rap Boyz 1:7

80e minuut.
Wlisłocki komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Astrup is nu in balbezit. Astrup geeft een hoge lob. Daar is Phúc Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Rap Boyz 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeovil 80%, Rap Boyz 20%.
yeovil - Rap Boyz 1:8