Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bic Travelers
352 Tactiek 10
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten formidable
very good Passen good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Jacomet rent richting de bal. Jacomet geeft een lange en hoge pass. Khalifa is nu in balbezit. Docu geeft de bal voor. Khalifa krijgt zijn hoofd ertegen. Matusiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
MacManus geeft een lange en hoge pass. Sádlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Travelers 0:1

12e minuut.
Daar is Sádlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sádlo geeft een lange en hoge pass. Daar is Maruszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc draait met de bal, schiet en ... Matusiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Sõrm speelt de bal door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru passt de bal met de wreef. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Travelers 0:2

23e minuut.
Khalifa rent richting de bal. Khalifa geeft een lange en hoge pass. Sõrm probeert de bal aan de voet te houden. Kloc rent richting de bal. Kloc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Travelers 1:2

27e minuut.
Ciorbea geeft een hoge lob. Daar is Sádlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Travelers 1:3

34e minuut.
Gugu rent richting de bal. Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup met een sublieme pass. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Docu heeft problemen om de bal te vangen. Docu met een sublieme pass. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Travelers 2:3

44e minuut.
Złotnik passt de bal in één keer door. Zöpfl is nu in balbezit. Zöpfl passt de bal in één keer door. Kloc rent richting de bal. Kloc haalt uit met een fantastische trap. Matusiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bic - Travelers 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 61%, Travelers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bic - Travelers 3:3

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Złotnik de bal onder controle te krijgen. Jacomet geeft de bal voor. Sõrm heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa schiet op doel. Matusiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Coc is nu in balbezit. Coc geeft de bal voor. Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Travelers 3:4

62e minuut.
Sõrm bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Milner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milner krijgt een gele kaart. Khalifa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jacomet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bic - Travelers 4:4

72e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc speelt de bal door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Travelers 4:5

74e minuut.
Gugu rent richting de bal. Gugu passt de bal zonder na te denken. Ciorbea speelt de bal door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gugu geeft een lange en hoge pass. Lup rent richting de bal. Lup passt de bal in één keer door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

80e minuut.
Maruszewski geeft een hoge lob. Sádlo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Travelers 4:6

81e minuut.
Uchyła is nu in balbezit. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar speelt de bal door. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 61%, Travelers 39%.
FC Bic - Travelers 4:6