Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:40
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.64 [del]
  • Stadion: Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 26850
Travelers FC Bic
10 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 63.4
excellent Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu geeft de bal voor. Jacomet probeert naar een medespeler te passen. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Uchyła de bal onder controle te krijgen. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - FC Bic 1:0

11e minuut.
Teodoru met een sublieme pass. Pojar controleert de bal met de borst. Złotnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złotnik krijgt een gele kaart. Pojar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coc wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - FC Bic 2:0

19e minuut.
Kober geeft een lange en hoge pass. Maruszewski is nu in balbezit. Maruszewski speelt de bal door. MacManus geeft een lange en hoge pass. Pojar springt en kopt de bal. Vezza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zöpfl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacomet rent richting de bal. Jacomet geeft een hoge lob. Khalifa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sádlo geeft de bal voor. Testa kopt de bal weg. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa schiet op doel. Matusiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - FC Bic 2:1

27e minuut.
Sõrm onderschept slim de pass. Jacomet is nu in balbezit. Jacomet speelt de bal door. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Travelers - FC Bic 2:2

34e minuut.
Kober bereikt de bal nog maar net als eerste. Kober geeft een lange en hoge pass. Testa is nu in balbezit. Testa draait met de bal, schiet en ... Matusiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - FC Bic 2:3

37e minuut.
Jacomet met een sublieme pass. Docu rent richting de bal. Docu met een sublieme pass. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Teodoru passt de bal zonder na te denken. Sádlo rent richting de bal. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar draait met de bal, schiet en ... Vezza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Travelers - FC Bic 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 50%, FC Bic 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Travelers - FC Bic 3:3

47e minuut.
Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea geeft de bal voor. Daar is Sádlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - FC Bic 4:3

55e minuut.
Sádlo geeft de bal voor. Inworp. Ciorbea met de inworp. Coc rent richting de bal. Coc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zöpfl is nu in balbezit. Teodoru onderschept slim de pass. Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kober met een sublieme pass. Khalifa is nu in balbezit. Coc geeft de bal voor. Uchyła geeft de bal voor. Teodoru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Milner is nu in balbezit. Milner geeft de bal voor. Lup kopt de bal weg. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Matusiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 39%, FC Bic 61%.
Travelers - FC Bic 4:3