Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DIVERTIS Inter Craiova
divi3 Tactiek F
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
58.8 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen solid


7e minuut.
Wadoń speelt de bal door. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga geeft een hoge lob. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica onderschept slim de pass. Tănăsoaica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Álvarez Iglesias geeft een lange en hoge pass. Morariu kopt de bal weg. Elokan probeert de bal met de borst te controleren. Elokan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - Inter Craiova 0:1

21e minuut.
Wadoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlı probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Marinescu rent richting de bal. Marinescu geeft de bal voor. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - Inter Craiova 0:2

30e minuut.
Korteschiel is nu in balbezit. Bădiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korteschiel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korteschiel met een snel genomen vrije trap. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica passt de bal zonder na te denken. Răileanu rent richting de bal. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bankó kan de bal niet met de borst controleren. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica speelt de bal door. Răileanu rent richting de bal. Răileanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - Inter Craiova 1:2

40e minuut.
Ardahanlı is nu in balbezit. Wadoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wadoń geeft een hoge lob. Răileanu rent richting de bal. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Martinotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 38%, Inter Craiova 62%.
FC DIVERTIS - Inter Craiova 1:2

56e minuut.
Korteschiel is nu in balbezit. Korteschiel passt de bal met de wreef. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu schiet op doel. Martinotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DIVERTIS - Inter Craiova 2:2

63e minuut.
Arriaga geeft de bal voor. Daar is Răileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihliuc is nu in balbezit. Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Martinotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Koblenc passt de bal met de wreef. Marinescu is nu in balbezit. Met opzet legt Morariu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Morariu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Morariu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga speelt de bal door. Korteschiel met een sublieme pass. Daar is Tănăsoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tănăsoaica schiet op doel. Martinotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ardahanlı geeft een lange en hoge pass. Tasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan onderschept slim de pass. Elokan schiet op doel. Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 40%, Inter Craiova 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DIVERTIS - Inter Craiova 2:2