Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Craiova FC DIVERTIS
F Tactiek divi3
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 63.5
uitstekend Schieten formidabel
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koblenc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru geeft de bal voor. Peneş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kula speelt de bal door. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korteschiel. Korteschiel krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Coporan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vellemaa. Vellemaa krijgt een gele kaart. Coporan raakt geblesseerd tijdens het duel. Viscol komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Peneş rent richting de bal. Vellemaa is nu in balbezit. Peneş onderschept slim de pass. Peneş schiet op doel. Spânu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - FC DIVERTIS 0:1

27e minuut.
Arriaga passt de bal in één keer door. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coporan de bal. Coporan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Korteschiel de bal. Elokan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korteschiel. Elokan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Elokan kan niet meer verder spelen. López komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kula is nu in balbezit. Tasak is nu in balbezit. Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula draait met de bal, schiet en ... Pellas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Craiova - FC DIVERTIS 1:1

39e minuut.
Satunts onderschept slim de pass. Viscol rent richting de bal. Satunts probeert naar een medespeler te passen. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Álvarez Iglesias geeft een hoge lob. Satunts rent richting de bal. Satunts geeft de bal voor. Daar is Peneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 62%, FC DIVERTIS 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Craiova - FC DIVERTIS 1:1

48e minuut.
Vellemaa geeft de bal voor. Koblenc kopt de bal weg. Vellemaa probeert de bal aan de voet te houden. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Coporan probeert de bal met de borst te controleren. Viscol rent richting de bal. Viscol passt de bal zonder na te denken. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Vânătoru is nu in balbezit. Aplea is nu in balbezit. Vânătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Viscol passt de bal met de wreef. Korteschiel is nu in balbezit. Korteschiel passt de bal zonder na te denken. Peneş heeft problemen om de bal te vangen. Peneş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Aplea geeft de bal voor. Peneş is nu in balbezit. Peneş passt de bal zonder na te denken. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Aplea de bal onder controle te krijgen. Koblenc kopt de bal weg. Klungelig pakt López de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Oprea rent richting de bal. Morariu is nu in balbezit. Oprea is nu in balbezit. Morariu rent richting de bal. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tasak kopt de bal weg. Arriaga rent richting de bal. Arriaga passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 72%, FC DIVERTIS 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Craiova - FC DIVERTIS 1:1