Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rap Boyz Faleza
third Tactiek faleza
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 50.9
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Klungelig pakt Desidério de bal. Desidério met een sublieme pass. Isurza met een sublieme pass. Astrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup schiet op doel. Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isurza is nu in balbezit. Isurza haalt uit met een fantastische trap. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Astrup probeert de bal met de borst te controleren. Astrup met een sublieme pass. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń draait met de bal, schiet en ... Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - Faleza 1:0

12e minuut.
Tătăran kan de bal niet met de borst controleren. Desidério bereikt de bal nog maar net als eerste. Desidério geeft een lange en hoge pass. Jaroń rent richting de bal. Jaroń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Astrup kopt de bal weg. Isurza is nu in balbezit. Isurza probeert naar een medespeler te passen. Desidério bereikt de bal nog maar net als eerste. Desidério schiet op doel. Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Klungelig pakt Astrup de bal. Desidério bereikt de bal nog maar net als eerste. Desidério met een sublieme pass. Jaroń is nu in balbezit. Jaroń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Astrup speelt de bal door. Isurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Isurza passt de bal met de wreef. Astrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup geeft de bal voor. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Jaroń rent richting de bal. Jaroń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - Faleza 2:0

42e minuut.
Cardoso kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Siewkowski de bal onder controle te krijgen. Antonyan probeert naar een medespeler te passen. Astrup is nu in balbezit. Astrup geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaroń springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - Faleza 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 51%, Faleza 49%.
Rap Boyz - Faleza 3:0

51e minuut.
Astrup probeert naar een medespeler te passen. Daar is Isurza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isurza speelt de bal door. Astrup rent richting de bal. Astrup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sutryk trapt de bal weg van het doel. Mârzoi kopt de bal weg. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Desidério zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astrup geeft de bal voor. Jaroń heeft problemen om de bal te vangen. Jaroń haalt uit met een fantastische trap. Sutryk bokst de bal weg.

67e minuut.
Astrup geeft een lange en hoge pass. Daar is Petrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń schiet op doel. Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - Faleza 4:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beteringhe komt het veld opgelopen. Arias komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Biscegli probeert naar een medespeler te passen. Antonyan heeft problemen om de bal te vangen. Antonyan met een sublieme pass. Isurza rent richting de bal. Isurza haalt uit met een fantastische trap. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Astrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - Faleza 5:0

75e minuut.
Isurza rent richting de bal. Isurza geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaroń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desidério geeft de bal voor. Astrup maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias geeft de bal voor. Jaroń kopt de bal weg. Astrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaroń rent richting de bal. Jaroń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Astrup is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - Faleza 6:0

80e minuut.
Wlisłocki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 39%, Faleza 61%.
Rap Boyz - Faleza 6:0