Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faleza Rap Boyz
nou Tactiek fourth
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 44.2
outstanding Schieten adequate
good Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Coração Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Coração Valente passt de bal met de wreef. Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Cardoso trapt de bal weg van het doel. Mârzoi kopt de bal weg. Yurtkulu heeft problemen om de bal te vangen. Duru is nu in balbezit. Duru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Isurza geeft een lange en hoge pass. Desidério rent richting de bal. Mârzoi rent richting de bal. Desidério onderschept slim de pass. Desidério draait met de bal, schiet en ... Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Desidério rent richting de bal. Desidério geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Cardoso de bal. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrie verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cardoso de bal. Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Rap Boyz 1:0

24e minuut.
Klungelig pakt Desidério de bal. Desidério probeert naar een medespeler te passen. Isurza met een sublieme pass. Daar is Wlisłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rynkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Isurza probeert naar een medespeler te passen. Desidério is nu in balbezit. Desidério haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tătăran passt de bal met de wreef. Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski speelt de bal door. Puiu rent richting de bal. Puiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Rynkowski de bal. Rynkowski speelt de bal door. Puiu is nu in balbezit. Puiu draait met de bal, schiet en ... Raman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Rap Boyz 2:0

37e minuut.
Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Antonyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Isurza de bal. Isurza probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Birlea rent richting de bal. Birlea passt de bal met de wreef. Necula rent richting de bal. Wlisłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wlisłocki schiet op doel. Sutryk bokst de bal weg.

44e minuut.
Antonyan kopt de bal weg. Obrejan controleert de bal met de borst. Isurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Sutryk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 38%, Rap Boyz 62%.
Faleza - Rap Boyz 2:0

49e minuut.
Inworp. Birlea met de inworp. Antonyan geeft een hoge lob. Isurza springt en kopt de bal. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mârzoi speelt de bal door. Beteringhe rent richting de bal. Puiu verovert de bal door een tackle van achteren. Puiu schiet op doel. Duru probeert de bal aan de voet te houden. Raman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Desidério verovert de bal door een tackle van achteren. Desidério probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Rap Boyz 2:1

65e minuut.
Rynkowski probeert naar een medespeler te passen. Coração Valente rent richting de bal. Coração Valente met een sublieme pass. Puiu is nu in balbezit. Puiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Desidério de bal. Desidério passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Arias komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Isurza is nu in balbezit. Isurza passt de bal in één keer door. Desidério rent richting de bal. Desidério schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faleza - Rap Boyz 2:2

81e minuut.
Lupescu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lupescu is nu in balbezit. Lupescu geeft een lange en hoge pass. Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Duru springt en kopt de bal. Raman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Rap Boyz 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 31%, Rap Boyz 69%.
Faleza - Rap Boyz 3:2