Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoveiCity yeovil
haha Tactiek amtimilano
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 35.3
outstanding Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Phúc Thịnh de bal. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek passt de bal met de wreef. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan passt de bal in één keer door. Vaage is nu in balbezit. Verdeş onderschept slim de pass. Verdeş haalt uit met een fantastische trap. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Korzeniowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bury komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel speelt de bal door. Phúc Thịnh met een sublieme pass. Brescan is nu in balbezit. Brescan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Bury de bal. Phúc Thịnh geeft een hoge lob. Daar is Fossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - yeovil 0:1

19e minuut.
Panovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Colţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boon rent richting de bal. Boon draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CoveiCity - yeovil 1:1

24e minuut.
Mârzoi onderschept slim de pass. Kolesnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Cotea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolesnikov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ben Barek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colţan probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ben Barek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bury maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - yeovil 2:1

26e minuut.
Daar is Cristinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolesnikov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristinel. Cristinel krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cotea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prudel met de inworp. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ben Barek kopt de bal weg. Bury is nu in balbezit. Boon rent richting de bal. Boon haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - yeovil 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 44%, yeovil 56%.
CoveiCity - yeovil 3:1

47e minuut.
Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu bokst de bal weg.

53e minuut.
Phúc Thịnh is nu in balbezit. Prudel onderschept slim de pass. Prudel passt de bal in één keer door. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh passt de bal met de wreef. Verdeş rent richting de bal. Verdeş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - yeovil 3:2

56e minuut.
Panovski speelt de bal door. Ben Barek speelt de bal door. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - yeovil 4:2

58e minuut.
Boon rent richting de bal. Boon passt de bal zonder na te denken. Bury is nu in balbezit. Bury schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ilie de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek is nu in balbezit. Soare schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soare krijgt een gele kaart. Ben Barek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ben Barek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boon rent richting de bal. Boon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cristinel speelt de bal door. Vaage rent richting de bal. Verdeş maakt een afschuwelijke overtreding. Verdeş krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi met een sublieme pass. Verdeş probeert naar een medespeler te passen. Brescan rent richting de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Georgescu is nu in balbezit. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ben Barek de bal. Ben Barek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Phúc Thịnh heeft problemen om de bal te vangen. Bury is nu in balbezit. Mârzoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bury is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ben Barek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 39%, yeovil 61%.
CoveiCity - yeovil 4:2