Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoveiCity FC DIVERTIS
haha Tactiek divi3
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 52.3
excellent Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Korteschiel passt de bal met de wreef. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tănăsoaica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Răileanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Korteschiel passt de bal zonder na te denken. Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica passt de bal zonder na te denken. Daar is Răileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răileanu draait met de bal, schiet en ... Domínguez bokst de bal weg.

35e minuut.
Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest geeft de bal voor. Viscol rent richting de bal. Viscol schiet op doel. Domínguez bokst de bal weg.

43e minuut.
Viscol met de inworp. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu passt de bal in één keer door. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu schiet op doel. De bal raakt de paal. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC DIVERTIS 0:1

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Chmiest de bal onder controle te krijgen. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu passt de bal in één keer door. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 70%, FC DIVERTIS 30%.
CoveiCity - FC DIVERTIS 0:1

53e minuut.
Dośpiał geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koblenc met een snelle inworp. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Korteschiel passt de bal met de wreef. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Răileanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Răileanu neemt de penalty, wat een uithaal! Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC DIVERTIS 0:2

89e minuut.
Fossa is nu in balbezit. Fossa passt de bal in één keer door. Dośpiał heeft problemen om de bal te vangen. Răileanu rent richting de bal. Răileanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 75%, FC DIVERTIS 25%.
CoveiCity - FC DIVERTIS 0:2