Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DIVERTIS CoveiCity
divi3 Tactiek haha
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
64.4 gemiddelde waardering 47.1
outstanding Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Vânătoru geeft de bal voor. Dośpiał kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peneş neemt de hoekschop. Coporan maakt een snoekduik en kopt de bal. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Coporan passt de bal met de wreef. Fossa onderschept slim de pass. Klungelig pakt Arriaga de bal. Arriaga draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - CoveiCity 1:0

27e minuut.
Arriaga speelt de bal door. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Vaage probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - CoveiCity 2:0

28e minuut.
Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon speelt de bal door. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek passt de bal met de wreef. Korzeniowski is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vaage is nu in balbezit. Vânătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vânătoru probeert naar een medespeler te passen. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru passt de bal met de wreef. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan draait met de bal, schiet en ... Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Korteschiel met een snelle inworp. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş passt de bal met de wreef. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 21%, CoveiCity 79%.
FC DIVERTIS - CoveiCity 2:0

49e minuut.
Daar is Peneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş geeft een lange en hoge pass. Fossa probeert de bal met de borst te controleren. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Fossa de bal onder controle te krijgen. Vânătoru kopt de bal weg. Fossa heeft problemen om de bal te vangen. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - CoveiCity 3:0

56e minuut.
Inworp. Korteschiel met de inworp. Peneş met een sublieme pass. Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Coporan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Peneş met een snelle inworp. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - CoveiCity 4:0

65e minuut.
Viscol passt de bal zonder na te denken. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga passt de bal zonder na te denken. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - CoveiCity 5:0

66e minuut.
Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru met een sublieme pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - CoveiCity 6:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prudel met de inworp. Chmiest speelt de bal door. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 18%, CoveiCity 82%.
FC DIVERTIS - CoveiCity 6:0