Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rap Boyz FC Bic
third Tactiek 352
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 61
good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Siewkowski neemt vlug de vrije trap. Jaroń rent richting de bal. Złotnik begaat een overtreding. Złotnik krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Siewkowski passt de bal in één keer door. Desidério rent richting de bal. Desidério passt de bal zonder na te denken. Jaroń rent richting de bal. Jaroń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Zab probeert naar een medespeler te passen. Docu rent richting de bal. Docu geeft een hoge lob. Kloc krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - FC Bic 0:1

28e minuut.
Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu passt de bal met de wreef. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc onderschept slim de pass. Kloc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - FC Bic 0:2

35e minuut.
Złotnik met een snelle inworp. Zöpfl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Birlea de bal. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Antonyan heeft problemen om de bal te vangen. Zöpfl probeert naar een medespeler te passen. Złotnik met een sublieme pass. Docu is nu in balbezit. Docu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raman bokst de bal weg.

41e minuut.
Antonyan heeft problemen om de bal te vangen. Jacomet probeert naar een medespeler te passen. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Raman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - FC Bic 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 63%, FC Bic 37%.
Rap Boyz - FC Bic 0:3

51e minuut.
Antonyan speelt de bal door. Daar is Desidério, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desidério passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Astrup de bal. Astrup geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Muntenuş trapt de bal weg van het doel. Biscegli kopt de bal weg. Sádlo geeft een lange en hoge pass. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Raman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup verovert de bal door een tackle van achteren. Astrup met een sublieme pass. Jaroń rent richting de bal. Jaroń haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Uchyła speelt de bal door. Zöpfl geeft een hoge lob. Daar is Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jacomet rent richting de bal. Jacomet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - FC Bic 0:4

63e minuut.
Klungelig pakt Zöpfl de bal. Zöpfl passt de bal met de wreef. Złotnik rent richting de bal. Złotnik geeft een lange en hoge pass. Khalifa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Sádlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sádlo geeft een hoge lob. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Raman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - FC Bic 0:5

72e minuut.
Inworp. Beteringhe komt het veld opgelopen. Arias komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kober probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Astrup rent richting de bal. Astrup met een sublieme pass. Jaroń is nu in balbezit. Jaroń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Raman niet meer kan verder spelen. Kazak komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Docu met een sublieme pass. Khalifa rent richting de bal. Jacomet is nu in balbezit. Jacomet draait met de bal, schiet en ... Kazak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zöpfl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöpfl met een sublieme pass. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc schiet op doel. Kazak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - FC Bic 0:6

90e minuut.
Klungelig pakt Zab de bal. Biscegli is nu in balbezit. Biscegli met een sublieme pass. Astrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 66%, FC Bic 34%.
Rap Boyz - FC Bic 0:6