Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yeovil Inter Craiova
amtimilano Tactiek F
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
33.4 gemiddelde waardering 48.5
weak Schieten excellent
average Passen average
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Kula geeft een hoge lob. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea speelt de bal door. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu geeft een hoge lob. Kula kopt de bal weg. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias schiet op doel. Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Aplea onderschept slim de pass. Elokan is nu in balbezit. Elokan geeft een hoge lob. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias schiet op doel. Mora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Inter Craiova 0:1

35e minuut.
Mora speelt de bal door. López kopt de bal weg. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Inter Craiova 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeovil 66%, Inter Craiova 34%.
yeovil - Inter Craiova 0:2

46e minuut.
Elokan met een sublieme pass. Aplea geeft de bal voor. Bănuţă kan de bal niet met de borst controleren. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Neacşu probeert de bal aan de voet te houden. Elokan geeft de bal voor. Vârtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Răducan kopt de bal weg. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Bănuţă probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kula kopt de bal weg. Bădiţă is nu in balbezit. Vârtejaru rent richting de bal. Oprea onderschept slim de pass. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Inter Craiova 0:3

59e minuut.
Álvarez Iglesias onderschept slim de pass. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă geeft een hoge lob. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Inter Craiova 0:4

69e minuut.
Bădiţă probeert naar een medespeler te passen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Álvarez Iglesias de bal. Álvarez Iglesias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea geeft de bal voor. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - Inter Craiova 0:5

87e minuut.
Nistor speelt de bal door. Cristinel rent richting de bal. Kula maakt een afschuwelijke overtreding. Kula krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mora speelt de bal door. López is nu in balbezit. López geeft een lange en hoge pass. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Mora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeovil 82%, Inter Craiova 18%.
yeovil - Inter Craiova 0:5