Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bic CoveiCity
352 Tactiek haha
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 46.8
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Daar is Docu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docu passt de bal met de wreef. Jacomet rent richting de bal. Jacomet geeft een lange en hoge pass. Kloc springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Khalifa passt de bal zonder na te denken. Zöpfl is nu in balbezit. Zöpfl geeft een hoge lob. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa schiet op doel. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kober passt de bal in één keer door. Khalifa rent richting de bal. Jacomet met een sublieme pass. Kloc rent richting de bal. Kloc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - CoveiCity 1:0

18e minuut.
Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Zab passt de bal in één keer door. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - CoveiCity 2:0

26e minuut.
Prudel geeft de bal voor. Korzeniowski kopt de bal weg. Uchyła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Fossa is nu in balbezit. Kloc verovert de bal door een tackle van achteren. Kloc met een sublieme pass. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Docu speelt de bal door. Jacomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet passt de bal zonder na te denken. Kloc rent richting de bal. Kloc draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Fossa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zöpfl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloc is nu in balbezit. Kloc geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 37%, CoveiCity 63%.
FC Bic - CoveiCity 2:0

51e minuut.
Jacomet rent richting de bal. Jacomet passt de bal zonder na te denken. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - CoveiCity 3:0

53e minuut.
Jacomet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zöpfl de bal. Zöpfl geeft een lange en hoge pass. Khalifa rent richting de bal. Khalifa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Docu geeft een lange en hoge pass. Vaage heeft problemen om de bal te vangen. Zöpfl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöpfl geeft een lange en hoge pass. Khalifa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Vaage verovert de bal door een tackle van achteren. Jacomet onderschept slim de pass. Jacomet passt de bal zonder na te denken. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Złotnik is nu in balbezit. Złotnik geeft de bal voor. Vaage rent richting de bal. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - CoveiCity 4:0

72e minuut.
Jacomet rent richting de bal. Jacomet geeft een hoge lob. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc schiet op doel. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kloc heeft problemen om de bal te vangen. Kloc passt de bal zonder na te denken. Zöpfl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöpfl geeft een lange en hoge pass. Khalifa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Panovski is nu in balbezit. Panovski passt de bal in één keer door. Prudel met een sublieme pass. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kober zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Docu rent richting de bal. Docu passt de bal met de wreef. Jacomet rent richting de bal. Jacomet schiet op doel. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Sádlo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Korzeniowski de bal onder controle te krijgen. Vaage is nu in balbezit. Kloc verovert de bal door een tackle van achteren. Kloc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Zöpfl met een snelle inworp. Jacomet is nu in balbezit. Jacomet geeft de bal voor. Khalifa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - CoveiCity 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 29%, CoveiCity 71%.
FC Bic - CoveiCity 5:0