Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoveiCity FC Bic
haha Tactiek 352
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 58.8
formidable Schieten outstanding
good Passen very good
good Verdedigen solid


14e minuut.
Zab kan de bal niet met de borst controleren. Kolesnikov rent richting de bal. Met opzet legt Zab zijn tegenspeler op de grond. Zab krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Michalos onderschept slim de pass. Michalos speelt de bal door. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Bic 0:1

18e minuut.
Kolesnikov heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolesnikov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Sádlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sádlo geeft een hoge lob. Michalos speelt de bal door. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zöpfl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalos geeft een lange en hoge pass. Khalifa maakt een snoekduik en kopt de bal. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zöpfl passt de bal met de wreef. Kloc rent richting de bal. Ben Barek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kloc raakt geblesseerd tijdens het duel. Złotnik met een snel genomen vrije trap. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khalifa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Bic 0:2

26e minuut.
Khalifa is nu in balbezit. Khalifa passt de bal met de wreef. Kloc is nu in balbezit. Kloc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Bic 0:3

28e minuut.
Michalos passt de bal zonder na te denken. Zöpfl is nu in balbezit. Zöpfl passt de bal zonder na te denken. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Bic 0:4

37e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Złotnik met een sublieme pass. Zöpfl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöpfl geeft een hoge lob. Khalifa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Bic 0:5

41e minuut.
Kloc geeft de bal voor. Dośpiał kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vaage de bal onder controle te krijgen. Kloc rent richting de bal. Kloc haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ben Barek heeft problemen om de bal te vangen. Michalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalos passt de bal zonder na te denken. Kloc is nu in balbezit. Kloc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ben Barek probeert de bal aan de voet te houden. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kloc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Michalos neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 73%, FC Bic 27%.
CoveiCity - FC Bic 0:5

49e minuut.
Zöpfl geeft de bal voor. Fossa heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa onderschept slim de pass. Khalifa schiet op doel. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Bic 0:6

51e minuut.
Khalifa rent richting de bal. Khalifa geeft de bal voor. Fossa probeert de bal aan de voet te houden. Michalos rent richting de bal. Michalos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Kloc de bal onder controle te krijgen. Zöpfl is nu in balbezit. Zöpfl passt de bal in één keer door. Kloc is nu in balbezit. Kloc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zöpfl zal de hoekschop nemen. Khalifa krijgt zijn hoofd ertegen. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Khalifa geeft een hoge lob. Kloc is nu in balbezit. Kloc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kloc rent richting de bal. Kloc haalt uit met een fantastische trap. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Fossa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zöpfl met de inworp. Kober geeft een hoge lob. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Bic 0:7

64e minuut.
Sádlo geeft een lange en hoge pass. Dośpiał kopt de bal weg. Prudel met een sublieme pass. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Kober met de inworp. Docu rent richting de bal. Docu passt de bal in één keer door. Khalifa rent richting de bal. Khalifa schiet op doel. Domínguez bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Korzeniowski kopt de bal weg. Zöpfl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöpfl passt de bal met de wreef. Daar is Kloc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Bic 0:8

84e minuut.
Zöpfl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöpfl geeft een lange en hoge pass. Docu is nu in balbezit. Docu geeft een hoge lob. Kloc krijgt zijn hoofd ertegen. Domínguez bokst de bal weg.

86e minuut.
Zöpfl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dośpiał de bal. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa schiet op doel. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Bic 0:9

89e minuut.
Panovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kober speelt de bal door. Docu speelt de bal door. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Bic 0:10

90e minuut.
Boon passt de bal in één keer door. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Montella bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 75%, FC Bic 25%.
CoveiCity - FC Bic 0:10