Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rap Boyz FC DIVERTIS
fourth Tactiek divi3
33% Balbezit 67%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 57.1
adequate Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Astrup raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wlisłocki komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Biscegli met een sublieme pass. Koblenc rent richting de bal. Koblenc probeert naar een medespeler te passen. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bărbat rent richting de bal. Rendic onderschept slim de pass. Rendic met een sublieme pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 81%, FC DIVERTIS 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rap Boyz - FC DIVERTIS 0:0

57e minuut.
Arriaga passt de bal zonder na te denken. Bărbat rent richting de bal. Bărbat probeert naar een medespeler te passen. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Raman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Viscol probeert naar een medespeler te passen. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş passt de bal met de wreef. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Peneş de bal onder controle te krijgen. Biscegli is nu in balbezit. Koblenc onderschept slim de pass. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Raman bokst de bal weg.

74e minuut.
Viscol rent richting de bal. Viscol geeft een lange en hoge pass. Peneş kopt de bal weg. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Raman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beteringhe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Satunts rent richting de bal. Viscol probeert naar een medespeler te passen. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coporan de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Birlea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 87%, FC DIVERTIS 13%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rap Boyz - FC DIVERTIS 0:0