Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Craiova Faleza
F Tactiek faleza
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 49.6
excellent Schieten formidable
good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Kula met een sublieme pass. Ardahanlı geeft de bal voor. Băluş heeft problemen om de bal te vangen. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Sutryk bokst de bal weg. Petrache heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elokan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Mârzoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardahanlı speelt de bal door. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Faleza 1:0

12e minuut.
Băluş kopt de bal weg. Elokan heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Petrache zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Petrache moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Petrache schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Tătăran met een sublieme pass. Kula is nu in balbezit. Kula met een sublieme pass. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bankó kopt de bal weg. Klungelig pakt Kula de bal. Săpunaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Săpunaru krijgt een gele kaart. Kula wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kula kan niet meer verder spelen. Filipoiu komt het veld opgelopen. Ardahanlı met een snel genomen vrije trap. Oprea rent richting de bal. Oprea geeft een lange en hoge pass. Morariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Iordãnescu geeft de bal voor. Morariu rent richting de bal. Morariu heeft problemen om de bal te vangen. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Bankó de bal. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi passt de bal zonder na te denken. Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Elokan is nu in balbezit. Tătăran onderschept slim de pass. Ardahanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan rent richting de bal. Elokan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oprea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Faleza 2:0

36e minuut.
Mârzoi speelt de bal door. Daar is Necula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Necula geeft een lange en hoge pass. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Faleza 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 45%, Faleza 55%.
Inter Craiova - Faleza 3:0

47e minuut.
Ardahanlı is nu in balbezit. Ardahanlı probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Faleza 4:0

55e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Oprea is nu in balbezit. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan geeft een hoge lob. Morariu rent richting de bal. Morariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Faleza 5:0

61e minuut.
Bankó kopt de bal weg. Săpunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu kan de bal niet met de borst controleren. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Duru rent richting de bal. Duru passt de bal zonder na te denken. Mârzoi speelt de bal door. Puiu is nu in balbezit. Puiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Tătăran kopt de bal weg. Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puiu is nu in balbezit. Puiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Aplea heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu geeft de bal voor. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băluş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morariu neemt de penalty, wat een uithaal! Sutryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Faleza 6:0

77e minuut.
Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Faleza 7:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătăran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puiu is nu in balbezit. Puiu schiet op doel. Martinotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Faleza 7:1

80e minuut.
Klungelig pakt Iordãnescu de bal. Elokan geeft een lange en hoge pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Faleza 8:1

82e minuut.
Bankó met een sublieme pass. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă passt de bal met de wreef. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 33%, Faleza 67%.
Inter Craiova - Faleza 8:1