Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faleza Inter Craiova
faleza Tactiek F
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 14
51.1 gemiddelde waardering 51.7
formidabel Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Oprea met een sublieme pass. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă probeert naar een medespeler te passen. Morariu rent richting de bal. Morariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Inter Craiova 0:1

14e minuut.
Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Duru met een sublieme pass. Aplea is nu in balbezit. Puiu onderschept slim de pass. Puiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faleza - Inter Craiova 1:1

17e minuut.
Cotea trapt de bal weg. Rynkowski kopt de bal weg. Daar is Obrejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elokan rent richting de bal. Elokan schiet op doel. Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea geeft een hoge lob. Oprea springt en kopt de bal. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Iordãnescu geeft een hoge lob. Coração Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Coração Valente geeft een lange en hoge pass. Puiu is nu in balbezit. Puiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Inter Craiova 2:1

41e minuut.
Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea passt de bal met de wreef. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie haalt uit met een fantastische trap. Cotea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 55%, Inter Craiova 45%.
Faleza - Inter Craiova 2:1

48e minuut.
Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias passt de bal zonder na te denken. Morariu is nu in balbezit. Morariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faleza - Inter Craiova 2:2

49e minuut.
Rynkowski kan de bal niet met de borst controleren. Săpunaru is nu in balbezit. Săpunaru passt de bal zonder na te denken. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
López is nu in balbezit. López geeft een lange en hoge pass. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morariu rent richting de bal. Morariu draait met de bal, schiet en ... Sutryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Oprea rent richting de bal. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rynkowski passt de bal in één keer door. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu geeft de bal voor. Morariu is nu in balbezit. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Inter Craiova 2:3

62e minuut.
Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan geeft de bal voor. López speelt de bal door. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oprea is nu in balbezit. Oprea met een sublieme pass. Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Petrache maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea is nu in balbezit. Dimitrie onderschept slim de pass. Dimitrie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Aplea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oprea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Inter Craiova 2:4

74e minuut.
Rynkowski probeert naar een medespeler te passen. Elokan is nu in balbezit. Elokan geeft een hoge lob. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Mihliuc kopt de bal weg. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mârzoi. Mârzoi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cotea speelt de bal door. Morariu rent richting de bal. Klungelig pakt Morariu de bal. Morariu schiet op doel. Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Elokan is nu in balbezit. Elokan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 54%, Inter Craiova 46%.
Faleza - Inter Craiova 2:4