Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoveiCity Travelers
haha Tactiek 10
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 36.5
outstanding Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Dzięciołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzięciołowski met een sublieme pass. Babenco is nu in balbezit. Kolesnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Prudel rent richting de bal. Prudel passt de bal in één keer door. Panovski probeert de bal met de borst te controleren. Panovski passt de bal met de wreef. Kolesnikov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Boon passt de bal zonder na te denken. Marquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquet passt de bal met de wreef. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov schiet op doel. Dică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Travelers 1:0

24e minuut.
Chivulete is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaage. Chivulete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marquet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coc springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Panovski rent richting de bal. Panovski passt de bal in één keer door. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov schiet op doel. Dică maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Travelers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 50%, Travelers 50%.
CoveiCity - Travelers 2:0

47e minuut.
Panovski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chmiest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorbea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciorbea krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Prudel rent richting de bal. Prudel passt de bal zonder na te denken. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... Dică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Travelers 3:0

69e minuut.
Boon is nu in balbezit. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek geeft de bal voor. Kolesnikov heeft problemen om de bal te vangen. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Travelers 4:0

76e minuut.
Maruszewski speelt de bal door. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel begaat een overtreding. Prudel krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Prudel onderschept slim de pass. Prudel speelt de bal door. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek met een sublieme pass. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Travelers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 37%, Travelers 63%.
CoveiCity - Travelers 5:0