Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.64 [del]
  • Stadion: Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17785
Travelers CoveiCity
10 Tactiek haha
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 47.4
formidable Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen good


8e minuut.
Sõrm rent richting de bal. Sõrm geeft een lange en hoge pass. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - CoveiCity 1:0

10e minuut.
Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Lup rent richting de bal. Lup passt de bal in één keer door. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Panovski probeert naar een medespeler te passen. Sõrm onderschept slim de pass. Gugu speelt de bal door. Lup is nu in balbezit. Lup schiet op doel. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Pojar kopt de bal weg. Teodoru speelt de bal door. Lup rent richting de bal. Lup haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Milner is nu in balbezit. Milner geeft een hoge lob. Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gugu neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - CoveiCity 2:0

27e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Lup verovert de bal door een tackle van achteren. Lup speelt de bal door. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - CoveiCity 3:0

34e minuut.
Korzeniowski kopt de bal weg. Prudel kan de bal niet met de borst controleren. Prudel geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Milner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pojar speelt de bal door. Moczulski is nu in balbezit. Moczulski geeft de bal voor. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gugu met een snelle inworp. Coc geeft de bal voor. Teodoru is nu in balbezit. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 29%, CoveiCity 71%.
Travelers - CoveiCity 3:0

50e minuut.
Gugu rent richting de bal. Gugu geeft een hoge lob. Pojar kopt de bal weg. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Moczulski probeert de bal aan de voet te houden. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru geeft een lange en hoge pass. Pojar springt en kopt de bal. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - CoveiCity 4:0

58e minuut.
Milner geeft een lange en hoge pass. Teodoru kopt de bal weg. Pojar rent richting de bal. Lup rent richting de bal. Lup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Coc geeft de bal voor. Milner geeft de bal voor. Lup kopt de bal weg. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Milner geeft een hoge lob. Lup rent richting de bal. Lup met een sublieme pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Korzeniowski is nu in balbezit. Milner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milner krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Teodoru kopt de bal weg. Pojar is nu in balbezit. Chmiest tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmiest krijgt een gele kaart. Pojar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coc wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - CoveiCity 5:0

74e minuut.
Gugu is nu in balbezit. Gugu geeft de bal voor. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru geeft een hoge lob. Pojar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - CoveiCity 6:0

80e minuut.
Inworp. Gugu met een snelle inworp. Coc rent richting de bal. Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Chmiest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar onderschept slim de pass. Pojar passt de bal met de wreef. Lup is nu in balbezit. Lup schiet op doel. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Coc rent richting de bal. Coc geeft de bal voor. Lup krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gugu met een sublieme pass. Daar is Ciorbea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorbea speelt de bal door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Vaage kopt de bal weg. Klungelig pakt Gugu de bal. Gugu passt de bal in één keer door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - CoveiCity 7:0

89e minuut.
Coc is nu in balbezit. Coc passt de bal in één keer door. Teodoru rent richting de bal. Teodoru geeft een hoge lob. Lup springt en kopt de bal. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - CoveiCity 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 21%, CoveiCity 79%.
Travelers - CoveiCity 8:0