Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rap Boyz Inter Craiova
third Tactiek F
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
47.7 gemiddelde waardering 55.6
goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Bankó probeert de bal met de borst te controleren. Jaroń is nu in balbezit. Bankó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bankó krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Morariu is nu in balbezit. Siewkowski is nu in balbezit. Morariu onderschept slim de pass. Morariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Morariu probeert naar een medespeler te passen. Kula geeft de bal voor. Bădiţă kan de bal niet met de borst controleren. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ... Raman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Jaroń passt de bal in één keer door. Desidério is nu in balbezit. Desidério passt de bal met de wreef. Jaroń is nu in balbezit. Jaroń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Biscegli speelt de bal door. Jaroń is nu in balbezit. Mihliuc begaat een overtreding. Mihliuc krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kula rent richting de bal. Kula passt de bal met de wreef. Oprea speelt de bal door. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu draait met de bal, schiet en ... Raman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 56%, Inter Craiova 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rap Boyz - Inter Craiova 0:0

47e minuut.
Jaroń kopt de bal weg. Desidério is nu in balbezit. Desidério geeft een lange en hoge pass. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Oprea kopt de bal weg. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă passt de bal in één keer door. Morariu is nu in balbezit. Morariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc geeft een hoge lob. Oprea kopt de bal weg. Morariu probeert de bal aan de voet te houden. Morariu draait met de bal, schiet en ... Raman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc geeft een hoge lob. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ardahanlı met een sublieme pass. Desidério bereikt de bal nog maar net als eerste. Desidério passt de bal met de wreef. Jaroń rent richting de bal. Jaroń schiet op doel. Martinotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Antonyan rent richting de bal. Antonyan passt de bal zonder na te denken. Desidério rent richting de bal. Desidério passt de bal met de wreef. Elokan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yurtkulu komt het veld opgelopen. Arias komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elokan zal de hoekschop nemen. Bădiţă kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlisłocki komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Biscegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Raman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - Inter Craiova 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 49%, Inter Craiova 51%.
Rap Boyz - Inter Craiova 0:1