Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faleza FC DIVERTIS
faleza Tactiek divi3
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Coporan passt de bal met de wreef. Koblenc rent richting de bal. Koblenc passt de bal in één keer door. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Băluş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bărbat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coporan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Săpunaru geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bărbat de bal onder controle te krijgen. Koblenc rent richting de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Sutryk bokst de bal weg.

16e minuut.
Tasak geeft de bal voor. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Koblenc onderschept slim de pass. Koblenc draait met de bal, schiet en ... Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC DIVERTIS 0:1

17e minuut.
Coporan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rotariu komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Băluş kopt de bal weg. Arriaga rent richting de bal. Arriaga passt de bal in één keer door. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu draait met de bal, schiet en ... Sutryk bokst de bal weg.

23e minuut.
Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rynkowski rent richting de bal. Marinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Marinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 77%, FC DIVERTIS 23%.
Faleza - FC DIVERTIS 0:1

46e minuut.
Tasak is nu in balbezit. Tasak passt de bal in één keer door. Arriaga met een sublieme pass. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Inworp. Wadoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arriaga speelt de bal door. Rotariu rent richting de bal. Rotariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Băluş is nu in balbezit. Koblenc onderschept slim de pass. Koblenc probeert naar een medespeler te passen. Rotariu rent richting de bal. Rotariu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Arriaga is nu in balbezit. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Peneş is nu in balbezit. Peneş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Săpunaru met de inworp. Mârzoi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Necula kopt de bal weg. Puiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Satunts neemt vlug de vrije trap. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tasak verovert de bal door een tackle van achteren. Tasak passt de bal in één keer door. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Marinescu onderschept slim de pass. Marinescu geeft de bal voor. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Rotariu is nu in balbezit. Rotariu draait met de bal, schiet en ... Necula probeert de bal aan de voet te houden. Peneş rent richting de bal. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Băluş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Satunts rent richting de bal. Satunts passt de bal in één keer door. Koblenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koblenc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Marinescu heeft problemen om de bal te vangen. Rynkowski met een sublieme pass. Koblenc rent richting de bal. Daar is Koblenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koblenc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tătăran is nu in balbezit. Peneş onderschept slim de pass. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Rotariu rent richting de bal. Rotariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat passt de bal zonder na te denken. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 73%, FC DIVERTIS 27%.
Faleza - FC DIVERTIS 0:1