Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yeovil FC Bic
amtimilano Tactiek 352
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 57.5
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Kober rent richting de bal. Kober passt de bal met de wreef. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa geeft een lange en hoge pass. Kloc maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Złotnik kopt de bal weg. Jacomet probeert naar een medespeler te passen. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:1

9e minuut.
Zöpfl is nu in balbezit. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöpfl onderschept slim de pass. Zöpfl geeft een lange en hoge pass. Khalifa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:2

19e minuut.
Khalifa passt de bal in één keer door. Jacomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet geeft de bal voor. Kloc springt en kopt de bal. Gavrilescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:3

20e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Ilie kopt de bal weg. Zöpfl speelt de bal door. Klungelig pakt Kloc de bal. Kloc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Zöpfl rent richting de bal. Zöpfl passt de bal met de wreef. Kober met een sublieme pass. Klungelig pakt Kloc de bal. Kloc schiet op doel. Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Zöpfl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kloc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotea rent richting de bal. Kloc verovert de bal door een tackle van achteren. Kloc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:4

26e minuut.
Zöpfl passt de bal zonder na te denken. Kloc rent richting de bal. Kloc geeft een lange en hoge pass. Khalifa rent richting de bal. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Phúc Thịnh kopt de bal weg. Klungelig pakt Zab de bal. Zab met een sublieme pass. Khalifa rent richting de bal. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Khalifa de bal. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh rent richting de bal. Jacomet verovert de bal door een tackle van achteren. Jacomet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kober bereikt de bal nog maar net als eerste. Kober passt de bal in één keer door. Colţan heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Cotea met een sublieme pass. Złotnik geeft een hoge lob. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:5

42e minuut.
Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie rent richting de bal. Khalifa onderschept slim de pass. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Soare de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zöpfl zal de hoekschop nemen. Khalifa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeovil 76%, FC Bic 24%.
yeovil - FC Bic 0:6

48e minuut.
Jacomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet passt de bal zonder na te denken. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Soare kopt de bal weg. Daar is Kober, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kober met een sublieme pass. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cotea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zöpfl met een snelle inworp. Jacomet rent richting de bal. Jacomet geeft een hoge lob. Gavrilescu bokst de bal weg. Khalifa kan de bal niet met de borst controleren. Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:7

62e minuut.
Zöpfl met de inworp. Jacomet rent richting de bal. Jacomet geeft een lange en hoge pass. Khalifa maakt een snoekduik en kopt de bal. Gavrilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:8

65e minuut.
Jacomet is nu in balbezit. Mârzoi begaat een overtreding. Jacomet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Złotnik met een snel genomen vrije trap. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Złotnik kopt de bal weg. Khalifa rent richting de bal. Khalifa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Docu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kloc maakt een snoekduik en kopt de bal. Gavrilescu bokst de bal weg.

67e minuut.
Zab geeft een hoge lob. Zöpfl geeft een hoge lob. Cotea probeert de bal aan de voet te houden. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa schiet op doel. Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:9

69e minuut.
Kober passt de bal met de wreef. Docu probeert naar een medespeler te passen. Jacomet speelt de bal door. Docu rent richting de bal. Docu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ilie de bal. Kloc rent richting de bal. Kloc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:10

77e minuut.
Gavrilescu trapt de bal weg van het doel. Kober kopt de bal weg. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:11

78e minuut.
Soare is nu in balbezit. Colţan met een sublieme pass. Docu speelt de bal door. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
yeovil - FC Bic 0:12

89e minuut.
Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet onderschept slim de pass. Jacomet speelt de bal door. Khalifa rent richting de bal. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kober passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Colţan de bal. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeovil 81%, FC Bic 19%.
yeovil - FC Bic 0:12