Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Craiova CoveiCity
F Tactiek haha
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 46.5
uitstekend Schieten formidabel
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - CoveiCity 1:0

7e minuut.
Fossa passt de bal met de wreef. Elokan is nu in balbezit. Elokan geeft een hoge lob. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă geeft de bal voor. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - CoveiCity 2:0

11e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Elokan kopt de bal weg. Prudel probeert de bal aan de voet te houden. Ardahanlı geeft de bal voor. Morariu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mihliuc geeft de bal voor. Chmiest probeert de bal met de borst te controleren. Oprea is nu in balbezit. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ben Barek passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski passt de bal zonder na te denken. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aplea onderschept slim de pass. Aplea probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fossa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elokan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - CoveiCity 3:0

32e minuut.
Ardahanlı speelt de bal door. Klungelig pakt Bădiţă de bal. Bădiţă passt de bal zonder na te denken. Kula is nu in balbezit. Kula geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kula probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă passt de bal in één keer door. Morariu is nu in balbezit. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Vaage geeft de bal voor. Klungelig pakt Elokan de bal. Panovski probeert naar een medespeler te passen. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Aplea probeert naar een medespeler te passen. Elokan rent richting de bal. Elokan geeft een hoge lob. Oprea rent richting de bal. Oprea geeft de bal voor. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kula geeft de bal voor. Klungelig pakt Morariu de bal. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - CoveiCity 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 29%, CoveiCity 71%.
Inter Craiova - CoveiCity 4:0

50e minuut.
Ben Barek met de inworp. Panovski is nu in balbezit. Panovski passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Martinotti bokst de bal weg.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Vaage de bal onder controle te krijgen. Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal in één keer door. Morariu is nu in balbezit. Morariu draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - CoveiCity 5:0

62e minuut.
Fossa verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Chmiest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmiest speelt de bal door. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Elokan is nu in balbezit. Boon begaat een overtreding. Elokan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bankó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bădiţă is nu in balbezit. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. Domínguez bokst de bal weg.

65e minuut.
Chmiest probeert naar een medespeler te passen. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan passt de bal met de wreef. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - CoveiCity 6:0

68e minuut.
Doeltrap. Moczulski trapt de bal weg. Kula geeft een lange en hoge pass. Morariu rent richting de bal. Morariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - CoveiCity 7:0

75e minuut.
Ardahanlı rent richting de bal. Ardahanlı passt de bal met de wreef. Morariu rent richting de bal. Morariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - CoveiCity 8:0

79e minuut.
Moczulski verovert de bal door een tackle van achteren. Moczulski geeft de bal voor. Kula rent richting de bal. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 29%, CoveiCity 71%.
Inter Craiova - CoveiCity 8:0