Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoveiCity Inter Craiova
haha Tactiek F
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
46.8 gemiddelde waardering 55.1
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Elokan onderschept slim de pass. Elokan probeert naar een medespeler te passen. Kula met een sublieme pass. Panovski rent richting de bal. Panovski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal in één keer door. Bădiţă rent richting de bal. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ardahanlı met een sublieme pass. Fossa rent richting de bal. Morariu verovert de bal door een tackle van achteren. Morariu draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Inter Craiova 0:1

14e minuut.
Ardahanlı is nu in balbezit. Prudel begaat een overtreding. Ardahanlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ardahanlı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kula speelt de bal door. Bădiţă rent richting de bal. Tozkoparan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bădiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bădiţă komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mihliuc geeft een hoge lob. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula probeert naar een medespeler te passen. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardahanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panovski is nu in balbezit. Morariu onderschept slim de pass. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Tozkoparan is nu in balbezit. Tozkoparan geeft een lange en hoge pass. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula geeft de bal voor. Oprea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Inter Craiova 0:2

36e minuut.
Korzeniowski met een sublieme pass. Boon rent richting de bal. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Kula rent richting de bal. Kula geeft een hoge lob. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morariu is nu in balbezit. Morariu draait met de bal, schiet en ... Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Elokan onderschept slim de pass. Elokan passt de bal met de wreef. Ardahanlı rent richting de bal. Ardahanlı geeft een lange en hoge pass. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 69%, Inter Craiova 31%.
CoveiCity - Inter Craiova 0:2

55e minuut.
Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula speelt de bal door. Morariu is nu in balbezit. Morariu draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Inter Craiova 0:3

66e minuut.
Fossa rent richting de bal. Oprea onderschept slim de pass. Oprea passt de bal in één keer door. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu passt de bal in één keer door. Elokan speelt de bal door. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moczulski rent richting de bal. Moczulski geeft de bal voor. Ardahanlı rent richting de bal. Ardahanlı geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tozkoparan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc geeft een hoge lob. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Martinotti probeert naar een medespeler te passen. Tozkoparan geeft de bal voor. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... Martinotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă geeft een hoge lob. Moczulski is nu in balbezit. Morariu verovert de bal door een tackle van achteren. Morariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Morariu probeert de bal aan de voet te houden. Tozkoparan speelt de bal door. Ardahanlı rent richting de bal. Ardahanlı geeft een hoge lob. Oprea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Inter Craiova 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 53%, Inter Craiova 47%.
CoveiCity - Inter Craiova 0:4