Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.64 [del]
  • Stadion: Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17020
Travelers Rap Boyz
10 Tactiek third
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 47
formidable Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Ciorbea geeft de bal voor. Yurtkulu heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 1:0

4e minuut.
MacManus onderschept slim de pass. MacManus geeft de bal voor. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Raman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 2:0

10e minuut.
Ciorbea met een sublieme pass. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru passt de bal met de wreef. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gugu met de inworp. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Desidério. Desidério krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rendic met een harde bal richting middenveld. Astrup kopt de bal weg. Gugu met een sublieme pass. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtkulu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorbea geeft de bal voor. Pojar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 3:0

18e minuut.
Astrup probeert naar een medespeler te passen. Desidério is nu in balbezit. Desidério met een sublieme pass. Jaroń rent richting de bal. Jaroń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jaroń rent richting de bal. Milner geeft een lange en hoge pass. Jaroń probeert de bal aan de voet te houden. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 4:0

27e minuut.
Gugu speelt de bal door. Lup rent richting de bal. Lup passt de bal zonder na te denken. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Raman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Coc rent richting de bal. Coc geeft de bal voor. Klungelig pakt Rendic de bal. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 5:0

34e minuut.
Gugu met een sublieme pass. Pojar probeert de bal aan de voet te houden. Ciorbea met een sublieme pass. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Matusiewicz speelt de bal door. Daar is Rendic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gugu speelt de bal door. Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Coc kopt de bal weg. Gugu rent richting de bal. Gugu passt de bal in één keer door. Lup is nu in balbezit. Lup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 6:0

44e minuut.
Klungelig pakt Pojar de bal. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar schiet op doel. Raman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 7:0

45e minuut.
Desidério is nu in balbezit. Desidério passt de bal met de wreef. Lup geeft de bal voor. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Raman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 25%, Rap Boyz 75%.
Travelers - Rap Boyz 7:0

48e minuut.
Teodoru kopt de bal weg. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel. Raman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Biscegli geeft de bal voor. Buitenspel voor Jaroń. Goede buitenspelval van de verdediging. Coc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Raman trapt de bal weg. MacManus geeft de bal voor. Rendic rent richting de bal. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gugu verovert de bal door een tackle van achteren. Lup rent richting de bal. Lup passt de bal met de wreef. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 8:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciorbea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodoru geeft een hoge lob. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Raman trapt de bal weg. Inworp. Gugu met de inworp. Coc is nu in balbezit. Coc geeft een lange en hoge pass. Raman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lup is nu in balbezit. Lup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 9:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Pojar de bal onder controle te krijgen. Coc rent richting de bal. Coc passt de bal met de wreef. Lup is nu in balbezit. Lup haalt uit met een fantastische trap. Raman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birlea komt het veld opgelopen. Beteringhe komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc passt de bal met de wreef. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea geeft een hoge lob. Pojar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Wlisłocki komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Teodoru heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru met een sublieme pass. Lup is nu in balbezit. Lup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 10:0

84e minuut.
MacManus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus geeft de bal voor. Daar is Teodoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoru schiet op doel. Raman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 11:0

88e minuut.
Sõrm geeft een lange en hoge pass. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtkulu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yurtkulu krijgt een gele kaart. Teodoru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pojar neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Rap Boyz 12:0

90e minuut.
Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lup speelt de bal door. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Raman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 28%, Rap Boyz 72%.
Travelers - Rap Boyz 12:0