Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bic Faleza
352 Tactiek faleza
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
29 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 49.6
outstanding Schieten formidable
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Docu rent richting de bal. Docu geeft een lange en hoge pass. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Faleza 1:0

8e minuut.
Dimitrie rent richting de bal. Zab onderschept slim de pass. Puiu verovert de bal door een tackle van achteren. Puiu schiet op doel. Montella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bic - Faleza 1:1

11e minuut.
Kloc haalt uit met een fantastische trap. Sutryk speelt de bal door. Kober kopt de bal weg. Khalifa rent richting de bal. Khalifa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Jacomet is nu in balbezit. Jacomet passt de bal zonder na te denken. Zöpfl geeft een hoge lob. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Faleza 2:1

17e minuut.
Kober is nu in balbezit. Kober geeft een hoge lob. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Złotnik geeft de bal voor. Docu kopt de bal weg. Jacomet probeert naar een medespeler te passen. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Sutryk bokst de bal weg. Necula heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zab geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Kloc. Goede buitenspelval van de verdediging. Tătăran maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kloc is nu in balbezit. Jacomet probeert naar een medespeler te passen. Kloc is nu in balbezit. Kloc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kober heeft problemen om de bal te vangen. Kober passt de bal in één keer door. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Faleza 3:1

32e minuut.
Kober verovert de bal door een tackle van achteren. Kober geeft een hoge lob. Khalifa rent richting de bal. Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Faleza 4:1

38e minuut.
Daar is Zöpfl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săpunaru met een sublieme pass. Jacomet geeft een hoge lob. Kloc probeert de bal met de borst te controleren. Kloc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mârzoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uchyła verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnik is nu in balbezit. Duru verovert de bal door een tackle van achteren. Duru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zöpfl speelt de bal door. Uchyła is nu in balbezit. Uchyła geeft een hoge lob. Kloc is nu in balbezit. Kloc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 47%, Faleza 53%.
FC Bic - Faleza 4:1

47e minuut.
Kloc heeft problemen om de bal te vangen. Jacomet rent richting de bal. Kloc is nu in balbezit. Kloc schiet op doel. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Faleza 5:1

49e minuut.
Săpunaru passt de bal zonder na te denken. Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrie probeert naar een medespeler te passen. Puiu is nu in balbezit. Puiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Jacomet passt de bal met de wreef. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc heeft problemen om de bal te vangen. Kloc draait met de bal, schiet en ... Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Faleza 6:1

52e minuut.
Docu is nu in balbezit. Docu passt de bal met de wreef. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Faleza 7:1

56e minuut.
Daar is Puiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docu is nu in balbezit. Docu passt de bal zonder na te denken. Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa schiet op doel. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Săpunaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zöpfl is nu in balbezit. Zöpfl passt de bal in één keer door. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc haalt uit met een fantastische trap. Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zöpfl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöpfl passt de bal zonder na te denken. Kloc is nu in balbezit. Kloc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Dimitrie de bal. Sádlo onderschept slim de pass. Sádlo geeft een lange en hoge pass. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Docu met een sublieme pass. Jacomet met een sublieme pass. Kloc rent richting de bal. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Sutryk bokst de bal weg.

78e minuut.
Kober bereikt de bal nog maar net als eerste. Kober speelt de bal door. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Faleza 8:1

81e minuut.
Docu probeert naar een medespeler te passen. Jacomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet met een sublieme pass. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Jacomet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rynkowski speelt de bal door. Złotnik met een sublieme pass. Uchyła geeft een lange en hoge pass. Kloc springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sutryk speelt de bal door. Kober rent richting de bal. Kober passt de bal zonder na te denken. Khalifa rent richting de bal. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Sutryk bokst de bal weg.

87e minuut.
Sutryk met een sublieme pass. Daar is Duru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnik rent richting de bal. Złotnik geeft de bal voor. Khalifa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sutryk speelt de bal door. Jacomet is nu in balbezit. Mârzoi maakt een afschuwelijke overtreding. Jacomet roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jacomet kan niet meer verder spelen. Michalos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 32%, Faleza 68%.
FC Bic - Faleza 8:1