Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faleza FC Bic
faleza Tactiek 352
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten outstanding
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Docu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kober rent richting de bal. Kober geeft de bal voor. Kloc springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik met een sublieme pass. Michalos probeert naar een medespeler te passen. Khalifa rent richting de bal. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kloc rent richting de bal. Kloc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:1

10e minuut.
Coração Valente probeert de bal met de borst te controleren. Docu probeert naar een medespeler te passen. Michalos probeert naar een medespeler te passen. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zab geeft een hoge lob. Khalifa rent richting de bal. Daar is Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:2

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zöpfl neemt de hoekschop. Kloc kopt de bal weg. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Săpunaru rent richting de bal. Săpunaru geeft een hoge lob. Inworp. Zöpfl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zab geeft een lange en hoge pass. Khalifa kopt de bal weg. Michalos is nu in balbezit. Michalos draait met de bal, schiet en ... Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Coração Valente kopt de bal weg. Złotnik rent richting de bal. Złotnik passt de bal met de wreef. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc schiet op doel. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Uchyła onderschept slim de pass. Sádlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sádlo geeft een hoge lob. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie draait met de bal, schiet en ... Montella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zöpfl neemt de hoekschop. Kloc kopt de bal weg. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Zöpfl neemt de hoekschop. Kloc kopt de bal weg. Khalifa rent richting de bal. Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:3

35e minuut.
Docu speelt de bal door. Michalos is nu in balbezit. Michalos speelt de bal door. Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa schiet op doel. Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mârzoi speelt de bal door. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru passt de bal met de wreef. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Docu probeert naar een medespeler te passen. Coração Valente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tătăran onderschept slim de pass. Kloc is nu in balbezit. Kloc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Kober kopt de bal weg. Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa schiet op doel. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 62%, FC Bic 38%.
Faleza - FC Bic 0:4

47e minuut.
Khalifa rent richting de bal. Tătăran begaat een overtreding. Khalifa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kober zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kloc springt en kopt de bal. Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Rynkowski controleert de bal met de borst. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik passt de bal in één keer door. Kloc is nu in balbezit. Kloc haalt uit met een fantastische trap. Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Montella speelt de bal door. Michalos speelt de bal door. Daar is Kloc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:5

55e minuut.
Kober rent richting de bal. Dimitrie begaat een overtreding. Kober is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kober met een snel genomen vrije trap. Kloc kopt de bal weg. Khalifa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:6

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Necula met de inworp. Zöpfl probeert naar een medespeler te passen. Kloc is nu in balbezit. Kloc schiet op doel. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:7

63e minuut.
Khalifa rent richting de bal. Michalos is nu in balbezit. Michalos met een sublieme pass. Kloc rent richting de bal. Kloc draait met de bal, schiet en ... Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zöpfl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khalifa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:8

69e minuut.
Michalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalos geeft een hoge lob. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Sutryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:9

70e minuut.
Zöpfl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöpfl passt de bal in één keer door. Kloc is nu in balbezit. Kloc schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Kober bereikt de bal nog maar net als eerste. Kober met een sublieme pass. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:10

79e minuut.
Kober rent richting de bal. Kober passt de bal zonder na te denken. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:11

81e minuut.
Zöpfl rent richting de bal. Zöpfl speelt de bal door. Daar is Kloc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloc schiet op doel. Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:12

84e minuut.
Kloc kopt de bal weg. Michalos is nu in balbezit. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc haalt uit met een fantastische trap. Sutryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:13

86e minuut.
Obrejan met een snelle inworp. Docu speelt de bal door. Khalifa is nu in balbezit. Klungelig pakt Khalifa de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Săpunaru geeft de bal voor. Złotnik kopt de bal weg. Michalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:14

89e minuut.
Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik passt de bal zonder na te denken. Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Docu is nu in balbezit. Docu geeft een hoge lob. Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Necula kopt de bal weg. Michalos probeert naar een medespeler te passen. Kloc is nu in balbezit. Kloc haalt uit met een fantastische trap. Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FC Bic 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 67%, FC Bic 33%.
Faleza - FC Bic 0:15