Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DIVERTIS yeovil
divi3 Tactiek amtimilano
66% Balbezit 34%
15% Spel op eigen helft 85%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 35.5
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


45e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga geeft de bal voor. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - yeovil 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 16%, yeovil 84%.
FC DIVERTIS - yeovil 1:0

57e minuut.
Peneş speelt de bal door. Daar is Ilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - yeovil 2:0

60e minuut.
Koblenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koblenc passt de bal met de wreef. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. Soare probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Soare trapt de bal weg. Arriaga kopt de bal weg. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Vânătoru met een sublieme pass. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş speelt de bal door. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vânătoru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vânătoru zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - yeovil 3:0

81e minuut.
Wadoń geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colţan de bal. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - yeovil 4:0

83e minuut.
Bărbat onderschept slim de pass. Bărbat passt de bal zonder na te denken. Soare is nu in balbezit. Vânătoru onderschept slim de pass. Vânătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - yeovil 5:0

85e minuut.
Wadoń kopt de bal weg. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie begaat een overtreding. Ilie krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Peneş de bal. Colţan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peneş raakt geblesseerd tijdens het duel. Vânătoru neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - yeovil 6:0

90e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga passt de bal met de wreef. Ilie heeft problemen om de bal te vangen. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 13%, yeovil 87%.
FC DIVERTIS - yeovil 6:0