Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EAGLES Chelsea.Fc.95
442 Tactiek 4-4-2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Riaño met een snelle inworp. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango passt de bal met de wreef. Cadavid is nu in balbezit. Cadavid passt de bal met de wreef. Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo passt de bal met de wreef. Melo heeft problemen om de bal te vangen. Melo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EAGLES - Chelsea.Fc.95 0:1

13e minuut.
Rincón Morantes speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade geeft een hoge lob. Melo is nu in balbezit. Melo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Brescan kopt de bal weg. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EAGLES - Chelsea.Fc.95 0:2

23e minuut.
Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibáñez passt de bal in één keer door. Pizzoza is nu in balbezit. Pizzoza haalt uit met een fantastische trap. Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tabares verovert de bal door een tackle van achteren. Tabares met een sublieme pass. Cadavid heeft problemen om de bal te vangen. Pizzoza rent richting de bal. Pizzoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tabares is nu in balbezit. Tabares geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaramillo Arango met een snelle inworp. Ibáñez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ossa passt de bal met de wreef. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios met een sublieme pass. Melo is nu in balbezit. Melo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EAGLES 47%, Chelsea.Fc.95 53%.
EAGLES - Chelsea.Fc.95 0:2

50e minuut.
Cadavid geeft een lange en hoge pass. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez passt de bal met de wreef. Pizzoza rent richting de bal. Pizzoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Brescan kopt de bal weg. Melo is nu in balbezit. Palacios speelt de bal door. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ... Alarcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Tabares passt de bal zonder na te denken. Palacios rent richting de bal. Palacios speelt de bal door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Lugo de bal. Huérfano verovert de bal door een tackle van achteren. Huérfano probeert naar een medespeler te passen. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peñalba komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Leyton komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Huérfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton geeft een hoge lob. Huérfano heeft problemen om de bal te vangen. Leyton rent richting de bal. Leyton passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
EAGLES - Chelsea.Fc.95 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EAGLES 52%, Chelsea.Fc.95 48%.
EAGLES - Chelsea.Fc.95 0:3