Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
millos14 unionamerica
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Vega met een sublieme pass. Contreras rent richting de bal. Contreras passt de bal zonder na te denken. Gómez Arango is nu in balbezit. Gómez Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras passt de bal zonder na te denken. Gómez Arango is nu in balbezit. Gómez Arango draait met de bal, schiet en ... Dalí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
millos14 - unionamerica 1:0

14e minuut.
Marín heeft problemen om de bal te vangen. Cardona onderschept slim de pass. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango draait met de bal, schiet en ... Alzate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
millos14 - unionamerica 2:0

31e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
millos14 - unionamerica 2:1

45e minuut.
Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardona onderschept slim de pass. Cardona geeft de bal voor. Gómez Arango is nu in balbezit. Gómez Arango haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
millos14 - unionamerica 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: millos14 59%, unionamerica 41%.
millos14 - unionamerica 3:1

47e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een lange en hoge pass. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Cardona is nu in balbezit. Cardona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Buriticá rent richting de bal. Cardona onderschept slim de pass. Cardona passt de bal zonder na te denken. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dalí probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Melo probeert naar een medespeler te passen. Cardona speelt de bal door. Gómez Arango is nu in balbezit. Gómez Arango schiet op doel. Alzate bokst de bal weg.

79e minuut.
Melo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dalí de bal. Gómez Arango rent richting de bal. Cardona is nu in balbezit. Cardona draait met de bal, schiet en ... Alzate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: millos14 50%, unionamerica 50%.
millos14 - unionamerica 3:1