Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tunjita fc ins
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Rojas passt de bal in één keer door. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grisales zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Grisales moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grisales schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Montañez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Araque met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Neira de bal. Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Durden kopt de bal weg. Montañez rent richting de bal. Dávila rent richting de bal. Losada rent richting de bal. Losada haalt uit met een fantastische trap. Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Durango de bal. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez met een sublieme pass. Losada is nu in balbezit. Losada haalt uit met een fantastische trap. Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Suesca speelt de bal door. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez probeert naar een medespeler te passen. Losada rent richting de bal. Losada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tunjita fc - ins 1:0

32e minuut.
Doeltrap. Silva trapt de bal weg. Araque probeert naar een medespeler te passen. Losada rent richting de bal. Losada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Suesca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montañez rent richting de bal. Montañez passt de bal met de wreef. Losada rent richting de bal. Losada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tunjita fc 21%, ins 79%.
tunjita fc - ins 1:0

55e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Araque rent richting de bal. Herrera onderschept slim de pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Turbay Ayala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espitia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Durango is nu in balbezit. Durango speelt de bal door. Araque speelt de bal door. Losada is nu in balbezit. Losada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tunjita fc - ins 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tunjita fc 33%, ins 67%.
tunjita fc - ins 2:0
ins