Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EAGLES millos14
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Romero trapt de bal weg. Klungelig pakt Rincón Morantes de bal. Contreras kopt de bal weg. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango draait met de bal, schiet en ... Alarcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alarcón trapt de bal weg van het doel. Jaramillo Arango kopt de bal weg. Cardona rent richting de bal. Cardona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cadavid speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal met de wreef. Gómez Arango rent richting de bal. Gómez Arango draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EAGLES - millos14 0:1

18e minuut.
Leguízamo rent richting de bal. Melo rent richting de bal. Ubaque begaat een overtreding. Melo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Rincón Morantes maakt een afschuwelijke overtreding. Ramos raakt geblesseerd tijdens het duel. Melo met een snel genomen vrije trap. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango schiet op doel. Alarcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EAGLES 71%, millos14 29%.
EAGLES - millos14 0:1

54e minuut.
Andrade passt de bal met de wreef. Leguízamo is nu in balbezit. Cadavid verovert de bal door een tackle van achteren. Cadavid speelt de bal door. Ubaque bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EAGLES - millos14 1:1

63e minuut.
Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melo heeft problemen om de bal te vangen. Melo probeert naar een medespeler te passen. Cardona is nu in balbezit. Cardona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Melo geeft een lange en hoge pass. Riaño rent richting de bal. Gómez Arango rent richting de bal. Gómez Arango schiet op doel. Alarcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EAGLES - millos14 1:2

89e minuut.
Valderrama met een snelle inworp. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona haalt uit met een fantastische trap. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Contreras geeft de bal voor. Alarcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EAGLES 60%, millos14 40%.
EAGLES - millos14 1:2