Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea.Fc.95 unionamerica
4-4-2 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Marín is nu in balbezit. Llorente rent richting de bal. Llorente geeft een hoge lob. Alcázar probeert de bal met de borst te controleren. Alcázar schiet op doel. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Buriticá heeft problemen om de bal te vangen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Melo de bal. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Montero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palacios de bal. Melo rent richting de bal. Melo haalt uit met een fantastische trap. Piñeros heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Toro rent richting de bal. Toro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ossa rent richting de bal. Ossa geeft een lange en hoge pass. Toro probeert naar een medespeler te passen. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega passt de bal in één keer door. Marín is nu in balbezit. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.Fc.95 - unionamerica 0:1

44e minuut.
Llorente geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonseca met de inworp. Klungelig pakt Marín de bal. Marín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Castillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea.Fc.95 52%, unionamerica 48%.
Chelsea.Fc.95 - unionamerica 0:1

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fonseca zal de hoekschop nemen. González Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. González Millán schiet op doel. Castillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.Fc.95 - unionamerica 0:2

75e minuut.
Doeltrap. Peñalba komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Marín is nu in balbezit. Montaño verovert de bal door een tackle van achteren. Montaño passt de bal in één keer door. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo draait met de bal, schiet en ... Alzate bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leyton komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea.Fc.95 37%, unionamerica 63%.
Chelsea.Fc.95 - unionamerica 0:2