Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madri mc william team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Afanador met een snelle inworp. Nájera rent richting de bal. Valencia Díaz begaat een overtreding. Nájera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nájera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Castaño Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herreño met de inworp. Nájera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nájera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Olivares geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Espejo de bal onder controle te krijgen. Coronado rent richting de bal. Coronado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ávila trapt de bal weg van het doel. Pajarito kopt de bal weg. Nájera speelt de bal door. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado haalt uit met een fantastische trap. Ávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar met een sublieme pass. Valencia Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nájera verovert de bal door een tackle van achteren. Nájera haalt uit met een fantastische trap. Ávila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real madri mc - william team 1:0

33e minuut.
Pajarito verovert de bal door een tackle van achteren. Pajarito passt de bal zonder na te denken. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Céspedes rent richting de bal. Céspedes geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Molano geeft de bal voor. Dalí rent richting de bal. Dalí geeft een hoge lob. Afanador is nu in balbezit. Afanador haalt uit met een fantastische trap. Ávila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
real madri mc - william team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madri mc 28%, william team 72%.
real madri mc - william team 2:0

64e minuut.
Afanador geeft de bal voor. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño geeft een hoge lob. Afanador is nu in balbezit. Afanador geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dalí is nu in balbezit. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimes speelt de bal door. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Valencia Díaz met een sublieme pass. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madri mc 36%, william team 64%.
real madri mc - william team 2:0