Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Cali magdalenero
4-1-2-1-2 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 22
matig Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Londoño kopt de bal weg. Daar is Vives, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arango Jaramillo. Vives is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vives wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft een lange en hoge pass. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives is nu in balbezit. Vives haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cuéllar onderschept slim de pass. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar rent richting de bal. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera geeft een hoge lob. Calle geeft een hoge lob. Cenk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Cali - magdalenero 1:0

41e minuut.
Cenk is nu in balbezit. Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft de bal voor. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Cali 48%, magdalenero 52%.
Lobos Cali - magdalenero 1:0

72e minuut.
Londoño verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo rent richting de bal. Robledo passt de bal in één keer door. Cenk is nu in balbezit. Cenk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordillo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Sequeda is nu in balbezit. Sequeda passt de bal in één keer door. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives geeft een lange en hoge pass. Cuéllar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ríos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Cali 39%, magdalenero 61%.
Lobos Cali - magdalenero 1:0