Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tatacio ALMA F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Puerta passt de bal in één keer door. Leiva rent richting de bal. Leiva passt de bal zonder na te denken. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta haalt uit met een fantastische trap. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo is nu in balbezit. Bertel onderschept slim de pass. Bertel haalt uit met een fantastische trap. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tatacio - ALMA F.C. 1:0

36e minuut.
Barón probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piedra. Piedra krijgt een gele kaart. Soto raakt geblesseerd tijdens het duel. Soto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alzate Gómez is nu in balbezit. Alzate Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Barón geeft een hoge lob. Pineda Gutiérrez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mayorga. Mayorga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tatacio 52%, ALMA F.C. 48%.
tatacio - ALMA F.C. 1:0

61e minuut.
Mayorga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soto met de inworp. Pineda Gutiérrez is nu in balbezit. Pineda Gutiérrez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Barón verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba speelt de bal door. Alzate Gómez is nu in balbezit. Alzate Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barón rent richting de bal. Puerta is nu in balbezit. Puerta passt de bal zonder na te denken. Bertel is nu in balbezit. Bertel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tatacio 51%, ALMA F.C. 49%.
tatacio - ALMA F.C. 1:0