Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
william team Lobos Cali
Normal Tactiek 4-1-2-1-2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 22.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Arizala geeft de bal voor. Klungelig pakt Acosta de bal. Cenk rent richting de bal. Cenk schiet op doel. Castaño Gutiérrez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vizcaíno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
william team - Lobos Cali 0:1

9e minuut.
Galvis passt de bal in één keer door. Vizcaíno is nu in balbezit. Met opzet legt Cenk zijn tegenspeler op de grond. Cenk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vizcaíno raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vizcaíno kan niet meer verder spelen. Quesada komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Calle rent richting de bal. Calle passt de bal met de wreef. Robledo rent richting de bal. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
william team - Lobos Cali 0:2

27e minuut.
Valencia Díaz is nu in balbezit. Valencia Díaz speelt de bal door. Galvis rent richting de bal. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes schiet op doel. Cantor bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ávila trapt de bal weg. Jaimes heeft problemen om de bal te vangen. Noguera met een sublieme pass. Daar is Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Robledo haalt uit met een fantastische trap. Castaño Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Mancera is nu in balbezit. Mancera schiet op doel. Ávila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
william team - Lobos Cali 0:3

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cantor met een harde bal richting middenveld. Jaimes kopt de bal weg. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis schiet op doel. Cantor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de los Ríos kopt de bal weg. Robledo is nu in balbezit. Robledo passt de bal in één keer door. Calle is nu in balbezit. Calle geeft de bal voor. Ávila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: william team 55%, Lobos Cali 45%.
william team - Lobos Cali 0:3

46e minuut.
Arango Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Afanador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaimes controleert de bal met de borst. Jaimes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo speelt de bal door. Valencia Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo is nu in balbezit. Robledo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Durán speelt de bal door. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera geeft een lange en hoge pass. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
william team - Lobos Cali 0:4

76e minuut.
Inworp. Gordillo komt het veld opgelopen.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ríos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: william team 50%, Lobos Cali 50%.
william team - Lobos Cali 0:4