Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMA F.C. tiburon
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Arévalo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pineda Gutiérrez met een snelle inworp. Grijalba rent richting de bal. Grijalba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Lozano geeft een lange en hoge pass. Corrales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grijalba rent richting de bal. Alzate Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate Gómez schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Coral Rosero geeft een hoge lob. Inworp. Talero met een snelle inworp. Grijalba rent richting de bal. Grijalba draait met de bal, schiet en ... Coral Rosero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Corrales met een sublieme pass. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soto krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Barón onderschept slim de pass. Barón met een sublieme pass. Alzate Gómez rent richting de bal. Alzate Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMA F.C. - tiburon 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMA F.C. 50%, tiburon 50%.
ALMA F.C. - tiburon 1:0

46e minuut.
Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallejo speelt de bal door. Fino met een sublieme pass. Alzate Gómez is nu in balbezit. Alzate Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Saldarriaga geeft een hoge lob. Inworp. Gamboa met een snelle inworp. Robledo rent richting de bal. Robledo geeft een hoge lob. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALMA F.C. - tiburon 1:1

64e minuut.
Ruiz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ángel rent richting de bal. Gamboa rent richting de bal. Talero maakt een afschuwelijke overtreding. Talero krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pineda Gutiérrez onderschept slim de pass. Pineda Gutiérrez geeft de bal voor. Alzate Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero rent richting de bal. Talero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMA F.C. 42%, tiburon 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALMA F.C. - tiburon 1:1